کد خبر : 316189
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 مرداد 1404 - 10:51
1 بازدید

طرز تهیه نان گیسو با بهترین دستور / نان خانگی خوش طعم

طرز تهیه نان گیسو با بهترین دستور / نان خانگی خوش طعم

شایانیوز- پختن نان در منزل یک کار سرگرم کننده برای خیلی هاست. شما می تونید انواع نان های خوشمزه رو به راحتی توی خونه درست کنید و از عطر و طعم خوبشون لذت ببرید. از نان لواش و نان تافتون گرفته تا نان جو و نان شیرمال که بهترین دستورها از اون ها رو میشه

شایانیوز- پختن نان در منزل یک کار سرگرم کننده برای خیلی هاست. شما می تونید انواع نان های خوشمزه رو به راحتی توی خونه درست کنید و از عطر و طعم خوبشون لذت ببرید. از نان لواش و نان تافتون گرفته تا نان جو و نان شیرمال که بهترین دستورها از اون ها رو میشه با جستجویی ساده پیدا کرد. نان گیسو یک نان خانگی خوشمزه ست که به خاطر شکل ظاهریش، جذابیت زیادی داره و مخصوصا بچه ها بهش علاقمند هستن. در این مطلب طرز تهیه نان گیسو با بهترین دستور رو به شما آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.

nan-gisoo-3

مواد لازم برای تهیه نان گیسو

آرد ۲۰۰ گرم

شیر پرچرب ۱۲۰ میلی لیتر

شیر عسلی ۱۵ میلی لیتر

شکر ۱۵ گرم

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

پودر خمیر مایه نصف قاشق چایخوری

تخم مرغ  ۲۰ گرم

کره ۳۰ گرم

nan-gisoo-2

طرز تهیه نان گیسو

مرحله اول

برای درست کردن نان گیسو شیرین، ابتدا کره و شیر رو داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا کره ذوب بشه. بعد قابلمه رو از روی حرارت بردارید، شیر عسلی رو اضافه کنید و هم بزنید. سپس کنار بذارید تا این مخلوط به دمای محیط برسه.

مرحله دوم

حالا آرد رو داخل یک ظرف گود نسبتا بزرگ الک کنید، سپس پودر خمیر مایه، نمک و شکر رو اضافه کنید و مخلوط کنید. تخم مرغ و ترکیب شیر و کره رو کم کم به آرد اضافه کرده و با دست خمیر رو جمع کنید.

مرحله سوم

حدود ۱۰ دقیقه خمیر رو روی سطح کار ورز بدید. بعد خمیر رو چونه کرده و داخل یک ظرف قرار بدید. روی خمیر کمی با آبپاش آب اسپری کنید و روی ظرف رو بپوشونید و زمان بدید تا خمیر به مدت یک و نیم تا ۲ ساعت در دمای نسبتا گرم آشپزخونه استراحت کنه.

مرحله چهارم

بعد از گذشت مدت زمان استراحت، پف خمیر رو بگیرید و اون رو به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید و بعد به شکل چونه در بیارید. حالا هر کدوم از چونه ها رو روی سطح کار بغلتونید و به شکل نوارهای باریک هم اندازه رول کنید.

nan-gisoo-4

مرحله پنجم

۳ تا نوار رو کنار هم بذارید، ابتدای اون ها رو به هم بچسبونید و اون ها رو به شکل گیس باف، ببافید. در نهایت ۲ تا گیسوی بافته دارید. اون ها رو به آرومی در سینی فر چرب شده قرار بدید. دوباره روی خمیرها رو آب اسپری کنید، روشون رو بپوشونید و به مدت یک ساعت دیگه استراحت بدید تا حجم خمیر دو برابر بشه.

مرحله ششم

بعد از گذشت مدت زمان استراحت دوم، یک زرده تخم مرغ رو هم بزنید و بعد روی خمیرها رو رومال بزنید و کمی شکر هم بپاشید.

مرحله هفتم

سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدید تا نان های گیسو بپزن. سپس سینی رو از فر خارج کنید و اجازه بدید تا نون ها خنک بشن بعد می تونید نون گیسو خوشمزه رو سرو کنید. نوش جان.

nan-gisoo-5

اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع و عالی دنبال کنید.

+

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn