کد خبر : 317009
تاریخ انتشار : چهارشنبه 29 مرداد 1404 - 8:37
دسته‌بندی نشده
2 بازدید

هر یک عدد قند چند کالری دارد ؟

هر یک عدد قند چند کالری دارد ؟

به گزارش پارسینه پلاس، در جواب این افراد باید گفت که اتفاقاً قندی که در قندانتان دارید قند مصنوعی نیست و قند طبیعی است که از نیشکر و چغندر گرفته شده است. از طرفی قندی که در میوه هایی مانند کشمش، توت خشک، خرما و…وجود دارد، قند آزاد است. یعنی به راحتی جذب بدن می

به گزارش پارسینه پلاس، در جواب این افراد باید گفت که اتفاقاً قندی که در قندانتان دارید قند مصنوعی نیست و قند طبیعی است که از نیشکر و چغندر گرفته شده است. از طرفی قندی که در میوه هایی مانند کشمش، توت خشک، خرما و…وجود دارد، قند آزاد است.

یعنی به راحتی جذب بدن می شود و میزان کالری آن مانند سایر قندهاست یعنی به ازای هر یک گرم، مصرف آن ها ۴ کیلوکالری انرژی به بدن می رسد و مصرف زیاد این خوراکی ها مانند مصرف زیاد قندهای معمولی عوارضی دارد.

کالری قند

کالری و ارزش غذایی قند

  •  یک حبه قند بطور متوسط ۱۰ کالری دارد.
  •  یک حبه قند قهوه ای بطور متوسط ۹/۵ کالری دارد.
تشکیل دهنده اصلی مقدار در ۱۰۰ گرم
انرژی (کالری) ۳۸۷ کیلوکالری
کربوهیدرات ۹۹.۹۸ گرم
پروتئین ۰.۰۰ گرم
چربی ۰.۰۰ گرم
آب ۰.۰۲ گرم
فیبر ۰.۰۰ گرم
قند ۹۹.۸۰ گرم
کلسترول ۰.۰۰ میلی گرم

روش های سوزاندن کالری قند

اگر نگران کالری دریافتی روزانه خود هستید و می پرسید برای کاهش وزن چقدر باید کالری بسوزانیم؟ خوب است بدانید برای سوزاندن ۱۰۰ کالری دریافتی از قند می توانید فعالیت های زیر را انجام دهید:

  •  ۵۵ دقیقه دوچرخه
  •  ۴۱ دقیقه دویدن
  •  ۱۱۰ دقیقه پیاده روی
  •  ۹۴ دقیقه نظافت

کالری قند

مضرات مصرف بیش از اندازه قند

برخی از معایب مصرف زیاد قند عبارتند از:

  1. پوسیدگی دندان: برخی از باکتری های داخل دهان از قند تغذیه می کنند و اسید تولید می کنند، مصرف بیش از حد قند و غذا های شیرین باعث افزایش فعالیت این باکتری ها و در نتیجه پوسیدگی دندان می شود.
  2. پیری پوست: قند باعث تخریب پروتئین هایی مانند کلاژن و الاستین می شود. این پروتئین ها برای انعطاف پذیری پوست ضروری هستند و کاهش آن ها باعث ایجاد چین و چروک می شود.
  3. اضافه وزن: مصرف بیش از اندازه قند باعث می شود، میزان اضافی آن به صورت چربی در بدن ذخیره شده و منجر به افزایش وزن شود.
  4. تضعیف سیستم ایمنی: مصرف قند فعالیت گلبول های سفید خون را کاهش می دهد، بنابراین خطر ابتلا به بیماری های عفونی افزایش می یابد.

 

+

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn