به گزارش پارسینه پلاس، در جواب این افراد باید گفت که اتفاقاً قندی که در قندانتان دارید قند مصنوعی نیست و قند طبیعی است که از نیشکر و چغندر گرفته شده است. از طرفی قندی که در میوه هایی مانند کشمش، توت خشک، خرما و…وجود دارد، قند آزاد است.
یعنی به راحتی جذب بدن می شود و میزان کالری آن مانند سایر قندهاست یعنی به ازای هر یک گرم، مصرف آن ها ۴ کیلوکالری انرژی به بدن می رسد و مصرف زیاد این خوراکی ها مانند مصرف زیاد قندهای معمولی عوارضی دارد.
کالری و ارزش غذایی قند
- یک حبه قند بطور متوسط ۱۰ کالری دارد.
- یک حبه قند قهوه ای بطور متوسط ۹/۵ کالری دارد.
تشکیل دهنده اصلی | مقدار در ۱۰۰ گرم |
---|---|
انرژی (کالری) | ۳۸۷ کیلوکالری |
کربوهیدرات | ۹۹.۹۸ گرم |
پروتئین | ۰.۰۰ گرم |
چربی | ۰.۰۰ گرم |
آب | ۰.۰۲ گرم |
فیبر | ۰.۰۰ گرم |
قند | ۹۹.۸۰ گرم |
کلسترول | ۰.۰۰ میلی گرم |
روش های سوزاندن کالری قند
اگر نگران کالری دریافتی روزانه خود هستید و می پرسید برای کاهش وزن چقدر باید کالری بسوزانیم؟ خوب است بدانید برای سوزاندن ۱۰۰ کالری دریافتی از قند می توانید فعالیت های زیر را انجام دهید:
- ۵۵ دقیقه دوچرخه
- ۴۱ دقیقه دویدن
- ۱۱۰ دقیقه پیاده روی
- ۹۴ دقیقه نظافت
مضرات مصرف بیش از اندازه قند
برخی از معایب مصرف زیاد قند عبارتند از:
- پوسیدگی دندان: برخی از باکتری های داخل دهان از قند تغذیه می کنند و اسید تولید می کنند، مصرف بیش از حد قند و غذا های شیرین باعث افزایش فعالیت این باکتری ها و در نتیجه پوسیدگی دندان می شود.
- پیری پوست: قند باعث تخریب پروتئین هایی مانند کلاژن و الاستین می شود. این پروتئین ها برای انعطاف پذیری پوست ضروری هستند و کاهش آن ها باعث ایجاد چین و چروک می شود.
- اضافه وزن: مصرف بیش از اندازه قند باعث می شود، میزان اضافی آن به صورت چربی در بدن ذخیره شده و منجر به افزایش وزن شود.
- تضعیف سیستم ایمنی: مصرف قند فعالیت گلبول های سفید خون را کاهش می دهد، بنابراین خطر ابتلا به بیماری های عفونی افزایش می یابد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰