با این خوشمزه سرخ کردنی خطر دیابت را ۲۰ درصد افزایش میدهید

برنا _ گروه رسانه: بر اساس یک مطالعه جدید، مصرف سیبزمینی سرخکرده میتواند خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را به شکل چشمگیری افزایش دهد. این تحقیق نشان میدهد که محدود کردن مصرف سیبزمینی سرخکرده و جایگزینی آن با غلات کامل، راهکاری ساده برای کاهش خطر ابتلاء به بیماری قند خون و بهبود تغذیه سالم

برنا _ گروه رسانه: بر اساس یک مطالعه جدید، مصرف سیبزمینی سرخکرده میتواند خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را به شکل چشمگیری افزایش دهد. این تحقیق نشان میدهد که محدود کردن مصرف سیبزمینی سرخکرده و جایگزینی آن با غلات کامل، راهکاری ساده برای کاهش خطر ابتلاء به بیماری قند خون و بهبود تغذیه سالم است. این یافتهها حاصل پژوهشی گسترده در دانشگاه هاروارد است که بر اهمیت انتخاب درست کربوهیدراتها تأکید دارد.
بر اساس مطالعهای جدید، مصرف تنها سه وعده سیبزمینی سرخکرده در هفته، خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را تا ۲۰ درصد افزایش میدهد. این تحقیق که توسط پژوهشگران دانشگاه هاروارد انجام شده، بر تأثیر شگرف نحوه پخت سیبزمینی بر سلامت افراد تأکید میکند.
جالب آنکه، همین پژوهش نشان داد مصرف سیبزمینی به شکلهای دیگر مانند پخته، آبپز یا پوره شده، تأثیر معناداری بر افزایش خطر بیماری قند خون ندارد. این یافته اهمیت انتخاب روشهای پخت سالمتر در یک رژیم غذایی متعادل را برجسته میکند.
دکتر «والتر ویلت»، از نویسندگان این مطالعه، میگوید: «پیام بهداشت عمومی این است که تغییرات کوچک در رژیم غذایی روزانه میتواند تأثیر مهمی بر خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ داشته باشد. محدود کردن سیبزمینی سرخکرده و انتخاب منابع سالم کربوهیدرات مانند غلات کامل، یک استراتژی قدرتمند است.»
این مطالعه که دادههای بیش از ۲۰۵ هزار نفر را طی ۳۰ سال بررسی کرده، نشان داد جایگزینی سیبزمینی سرخکرده با غذاهای سبوسدار مانند نان یا پاستای کامل، میتواند احتمال ابتلاء به دیابت نوع ۲ را تا ۱۹ درصد کاهش دهد. این جایگزینی، گامی مؤثر در جهت حفظ سلامت و پیشگیری از بیماریها محسوب میشود.
منبع: مهر
مطالب پیشنهادی از سراسر وب |
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰