همشهری آنلاین – مریم شیرافکن: خوردن میوه و سبزیجات برای سلامت بدن خیلی مهمه، ولی بعضی از اونها ممکنه باقیمانده سم داشته باشن. برای همین شستن درستشون ضروریه. دکتر برایان کوآک له، متخصص مواد غذایی، چند نکته ساده و عملی برای شستن «۱۲ میوه و سبزی پرسموم» داده:
-
سبزیجات برگدار مثل کاهو و اسفناج: با آب سرد بشویید و با دست خوب مالش بدید.
-
توتها و میوههای پوست نرم مثل انگور و گیلاس: زیر آب سرد به آرامی حرکت بدید.
-
سیب و گلابی: میشه شست یا کمی در آب خیس کرد.
-
هلو و شلیل: با آب سرد بشویید یا در محلول سرکه (۱ قسمت سرکه و ۳ قسمت آب) خیس کنید.
-
ریشهسبزیجات مثل سیبزمینی و هویج: نیاز به برس زدن دارن.
ابزارهای پیشنهادی برای راحتتر شدن کار:
-
برس سبزیجات – برای شستن ریشهسبزیجات مثل سیبزمینی و هویج.
-
سالادشور (سالاد شوی) – برای شستن سبزیجات برگدار و توتها، با حرکت ملایم زیر آب.
-
ظرف نگهداری میوه و سبزیجات – بعد از شستن، میوه و سبزیجات توش تازه میمونن و دیرتر خراب میشن.
نکته: بعد از شستن، حتماً میوه و سبزیجات رو با حوله خشک کنید تا خراب نشن.
منبع: eatingwell
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0