خوردن این خوراکی ها با نمک، معده تان را نابود می کند!

به گزارش پارسینه پلاس،نمک یکی از اصلی ترین طعم دهنده های غذا است که می تواند مزه هر خوراکی را بهتر کند. اما خوردن نمک به همراه بعضی از خوراکی ها، برای بدن، به ویژه دستگاه گوارش، مناسب نیستند و می توانند باعث سوءهاضمه و مشکلات دیگر شوند. در ادامه به خوراکی هایی اشاره می کنیم که
به گزارش پارسینه پلاس،نمک یکی از اصلی ترین طعم دهنده های غذا است که می تواند مزه هر خوراکی را بهتر کند. اما خوردن نمک به همراه بعضی از خوراکی ها، برای بدن، به ویژه دستگاه گوارش، مناسب نیستند و می توانند باعث سوءهاضمه و مشکلات دیگر شوند. در ادامه به خوراکی هایی اشاره می کنیم که نباید با نمک بخورید.
۱. غذاهای سرخ کردنی
غذاهای سرخ کردنی مانند سیب زمینی سرخ کرده یا چیپس، چربی زیادی دارند. وقتی به این غذاها نمک اضافه می کنید، این ترکیب می تواند باعث کند شدن هضم و سنگینی معده شود.
برای مثال: اگر به سیب زمینی سرخ کرده ی آماده نمک زیادی اضافه کنید، ممکن است دچار نفخ و ناراحتی معده شوید، زیرا بدن برای هضم همزمان چربی و سدیم بالا با مشکل روبرو می شود.
۲. میوه ها و آب میوه ها
اضافه کردن نمک به میوه های شیرین مانند هندوانه یا پرتقال، هرچند که یک عادت رایج است، اما می تواند برای بدن مضر باشد. این کار باعث از بین رفتن آب بدن و اختلال در جذب مواد مغذی میوه می شود.
برای مثال: بعضی ها به هندوانه نمک می زنند تا شیرین تر شود، اما این کار باعث از دست دادن آب بیشتر بدن به دلیل سدیم اضافی می شود و می تواند به کلیه ها فشار وارد کند.
۳. ماست و دوغ
ماست و دوغ حاوی باکتری های مفیدی هستند که به هضم غذا کمک می کنند. اضافه کردن نمک زیاد به این محصولات می تواند فعالیت این باکتری ها را مختل کرده و باعث مشکلات گوارشی شود.
برای مثال: مصرف زیاد دوغ شور یا ماست چکیده شور به صورت روزانه می تواند به مرور زمان باعث ایجاد حساسیت های گوارشی و ناراحتی معده شود.
خوراکی های ممنوعه در تابستان برای حفظ سلامتی
در روزهای گرم تابستان، برخی خوراکی ها می توانند باعث افزایش گرمای بدن، کم آبی و مشکلات گوارشی شوند. در این مطلب با خوراکی های ممنوعه در تابستان آشنا…
۴. غذاهای فرآوری شده و کنسروی
غذاهای فرآوری شده مانند سوسیس، کالباس و انواع کنسرو، خودشان دارای مقدار زیادی نمک هستند. اضافه کردن نمک بیشتر به این غذاها باعث می شود که میزان سدیم دریافتی شما به شدت بالا برود که برای فشار خون و سلامت کلیه ها بسیار خطرناک است.
برای مثال: یک بسته سوسیس فرآوری شده حاوی مقادیر زیادی نمک است. اضافه کردن دوباره نمک به آن در حین پخت، میزان سدیم دریافتی شما را چندین برابر می کند که می تواند عواقب جدی برای سلامتی داشته باشد.
۵. آب سرد
نوشیدن آب سرد با نمک یا اضافه کردن نمک به آب سرد، به طور کلی توصیه نمی شود، زیرا می تواند به سیستم گوارشی شوک وارد کرده و باعث گرفتگی و ناراحتی معده شود.
نتیجه گیری
برای داشتن یک معده سالم و سیستم گوارشی قوی، بهتر است از مصرف نمک در کنار این غذاها پرهیز کنید و در کل مصرف نمک روزانه خود را کاهش دهید. همچنین بهتر است به جای نمک از ادویه ها و چاشنی های طبیعی برای طعم دهی به غذاها استفاده کنید.
مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0