ممنوعیت عرضه نان خشخاشی در تهران کلید خورد

به گزارش پارسینه به نقل از همشهری آنلاین، عبدالرضا چراغعلی روز پنجشنبه مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران اظهار کرد: در حال حاضر در برخی نانواییها سطح این استان به دلیل اضافه کردن دانههای افزودنی همچون خشخاش، کنجد، سیاه دانه یا انواع سبزیجات خشک به اجبار نان با قیمت بالاتر به مشتری عرضه میشود.
به گزارش پارسینه به نقل از همشهری آنلاین، عبدالرضا چراغعلی روز پنجشنبه مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران اظهار کرد: در حال حاضر در برخی نانواییها سطح این استان به دلیل اضافه کردن دانههای افزودنی همچون خشخاش، کنجد، سیاه دانه یا انواع سبزیجات خشک به اجبار نان با قیمت بالاتر به مشتری عرضه میشود. این موضوع اقدامی است که علاوه بر تحمیل هزینه به سبد خانوارها، سلامت مردم را نیز به خطر میاندازد.
وی تاکید کرد: نانوایان تهران نباید با بهکارگیری برخی عادات رایج غلط مردم را همواره مجبور به خرید نان با دانههای افزودنی کنند زیرا این مساله هزینههای سبد خانوار در پایتخت را افزایش میدهد، همچنین طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی ایران، کیفیت اغلب افزودنیهایی مانند سیاهدانه، خشخاش و کنجد در اغلب نانواییها نامطلوب، فاسد و در عمل بدون خاصیت است.
ارسال ۵۰۳ اخطاریه به نانواییهای متخلف
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران افزود: طبق اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تاکنون ۵۰۳ اخطاریه به نانواییهای متخلف در راستای استفاده از افزودنیهای فاسد خشخاش، کنجد و سیاهدانه در استان تهران داده شده و از ۲۴۵ مورد از افزودنی نانواییهای تهران نیز نمونهبرداری صورت گرفته است.
وی در ادامه گفت: همچنین طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی ایران، تاکنون ۴۲۹۸ کیلوگرم کنجد فاسد نیز کشف و معدوم شده که این موضوع تنها نمونهای از تخلفات گسترده نانواییها در تهران به شمار میرود.
چراغعلی تاکید کرد: از آنجا که این دانههای افزودنی در شرایط نامساعدی همچون رطوبت یا دمای نامناسب نگهداری میشوند، در اغلب موارد دچار کپکزدگی و تولید سموم خطرناک میکنند که در چنین شرایط نامناسب نگهداری حتی سلامت انسان را تهدید میکنند.
عرضه نان خشخاشی در تهران ممنوع میشود؟
وی اظهار کرد: طبق بررسیهای به عمل آمده، وجود خشخاش و یا کنجد روی نان در عمل هیچ خاصیتی برای مصرفکنندگان نان ندارد چراکه این دانههای افزودنی پس از حرارت بالا خاصیت خود را از دست میدهند و استفاده از آنها علاوه بر اینکه بدون مزیت بوده، حتی مضر هم است.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران تاکید کرد: پیگیری برای ممنوعیت عرضه نان خشخاشی در نانواییهای تهران به صورت مستمر ادامه مییابد. البته در این وضعیت باید شهروندان در زمان خرید نان به کیفیت و سلامت افزودنیهای روی نان نیز توجه داشته باشند.
مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0