کد خبر : 326125
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۴

صرفه جویی ۱۱۰ میلیون متر مکعب آب با توسعه کشت چغندرقند پاییزه

صرفه جویی ۱۱۰ میلیون متر مکعب آب با توسعه کشت چغندرقند پاییزه

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی – غلامرضا گل محمدی رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی  با اشاره به نقش استفاده از بذور مرغوب در کاهش تنش های آبی گفت: یکی از نهاده های مهم کشاورزی بذر است، از این رو به سمت و سوی استفاده از بذور و ارقام مقاوم در برابر تنش ،

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی – غلامرضا گل محمدی رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی  با اشاره به نقش استفاده از بذور مرغوب در کاهش تنش های آبی گفت: یکی از نهاده های مهم کشاورزی بذر است، از این رو به سمت و سوی استفاده از بذور و ارقام مقاوم در برابر تنش ، کم آبی و تغییر اقلیم رفتیم.

به گفته وی، با توجه به محدودیت منابع آبی تغییر تاریخ کشت محصولات از بهاره به پاییزه در افزایش بهره وری تولید اثر گذار است.

گل محمدی ادامه داد: برای مقابله باخشکسالی ترویج، آموزش و پژوهش در کنارهم است که با انتقال کشت چغندرقند بهاره به پاییزه ۱۱۰ میلیون متر مکعب صرفه جویی آب داریم.

معاون وزیر جهاد گفت:  یکی از برنامه ها برای دستیابی به خودکفایی شکر، توسعه کشت چغندرقند پاییزه است، کمااینکه سال گذشته ۳۰ هزارهکتار چغندر قند کشت شد و امسال ۴۰ هزارهکتار کشت شد.

+

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار