کد خبر : 326228
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۰

طرز تهیه کیک تمشک خانگی خوشمزه و مجلسی با دستور تهیه آسان

طرز تهیه کیک تمشک خانگی خوشمزه و مجلسی با دستور تهیه آسان

از دسته کیک های میوه ای می باشد که بسیار خوشمزه و خوش رنگ و لعاب است. این رسپی را می توانید با انواع میوه ها تهیه کنید و یا در قالب های مخلتف مانند لوف یا گرد یا میان تهی بنا به سلیقه خود درست کنید. تمشک از خانواده گیاه رز است و همیشه

از دسته کیک های میوه ای می باشد که بسیار خوشمزه و خوش رنگ و لعاب است. این رسپی را می توانید با انواع میوه ها تهیه کنید و یا در قالب های مخلتف مانند لوف یا گرد یا میان تهی بنا به سلیقه خود درست کنید. تمشک از خانواده گیاه رز است و همیشه در همه فصول میوه دار است. تمشک ها به انواع رنگ های مختلف مانند قرمز، سیاه، طلایی، سفید و صورتی یافت می شوند. اما این میوه خوشمزه دارای خواصی زیاد همچون درمان اگزما، تقویت رشد مو، کمک به لاغری، دیابت و قند و خون، فشار خون و قلب می باشد.

مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید ۱.۵ پیمانه
بیکینگ پودر ۱.۵ق مربا خوری
پوره تمشک ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
شکر دانه ریز ۱ پیمانه
آب ولرم ۲ ق غذا خوری
وانیل نوک ق چای خوری
نمک نوک ق چای خوری

۱مرحله اول: آماده سازی

ابتدا آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کرده تا سبک شود. فر را روشن کنید تا گرم شود. تمام مواد کیک را از یخچال خارج کنید تا هم دما شوند. تمشک را بعد از شستن با کمک گوشتکوب برقی یا مخلوط کن پوره کنید.

۲مرحله دوم: جدا سازی زرده و سفیده تخم مرغ

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید سپس سفیده تخم مرغ را با ابتدا با دور تند همزن بزنید تا کف کند سپس ۲ ق غذا خوری شکر دستور را به همراه نمک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا فرم گرفته شود.

۳مرحله سوم: هم زدن زرده

زرده ها را به همراه مابقی شکر و وانیل هم بزنید تا کرم رنگ شود سپس آب ولرم را اضافه کنید و هم بزنید تا کشدار و حجیم شود سپس روغن مابع را اضافه کنید و با کمک لیسک یا قاشق مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود.

۴مرحله چهارم: تهیه مایه کیک تمشک

در ادامه مخلوط آرد را به مواد بالا اضافه کنید تا خوب مخلوط شود برای هم زدن از لیسک استفاده کنید سپس سفیده تخم مرغ را نیز اضافه کنید و در حد مخلوط شدن در یک جهت مواد را هم بزنید در انتها پوره تمشک را اضافه کرده و مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید.

۵مرحله پنجم: پخت کیک تمشک خانگی

مایه کیک را داخل قالب از قبل چرب شده و آردپاشی شده بریزید و سه بار به سطح بکوبید سپس داخل فر گرم شده به مدت ۵۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا کیک پخته شود سپس از قالب خارج کنید و به دلخواه با خامه و تمشک تزئین کنید.

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار