کد خبر : 326784
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۸

طرز تهیه لازانیا سوخاری لقمه ای ساده و خوشمزه با گوشت بدون فر

طرز تهیه لازانیا سوخاری لقمه ای ساده و خوشمزه با گوشت بدون فر

یک نوع روش تهیه لازانیا است که بسیار خوشمزه و جدید می باشد و به شدت دوست داشتنی است اصلا این لازانیا خشک نمی شود و با سس دلخواه بسیار جذاب است و گزینه خوبی برای مهمانی و دورهمی و تولدها می باشد. لازانیا سوخاری در بیشتر نقاط دنیا تهیه می شود و بعد درست

یک نوع روش تهیه لازانیا است که بسیار خوشمزه و جدید می باشد و به شدت دوست داشتنی است اصلا این لازانیا خشک نمی شود و با سس دلخواه بسیار جذاب است و گزینه خوبی برای مهمانی و دورهمی و تولدها می باشد. لازانیا سوخاری در بیشتر نقاط دنیا تهیه می شود و بعد درست کردن آن بجای قرار دادن در فر و تهیه سس بشامل باید در روغن سرخ شود و دیگر نیازی به سس بشامل نیست.

مواد لازم
ورقه لازانیا ۱ بسته
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
قارچ ۵ الی ۶ عدد
رب ۱ ق غذ خوری
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۱ پیمانه
پنیر گودا ورقه ای به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، آویشن، زردچوبه، پول بیبر به مقدار لازم

۱مرحله اول: تفت دادن گوشت و پیاز

ابتدا پیاز را نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی زردچوبه داخل تابه تفت دهید تا سبک شود و بعد در ادامه گوشت را به همراه تمام ادویه ها و نمک اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و خوب سرخ شود.

۲مرحله دوم: افزودن قارچ

در ادامه قارچ ها را اسلایس کنید و به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید تا قارچ نرم شوند و بعد فلفل دلمه ریز شده و سیر پوره شده را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر بلند شود.

۳مرحله سوم: تهیه مواد میانی

در ادامه رب را نیز اضافه کنید و کمی تفت داده تا بوی خامی رب از بین برود و خوش رنگ شود و بعد گوجه ها را پوره کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظی تهیه و آب گوجه ها کشیده شود.

۴مرحله چهارم: آماده سازی ورقه لازانیا

در ادامه داخل قابلمه آب ریخته تا به جوش بیاد و بعد ورقه های لازانیا را داخل آب جوش ریخته و صبر کنید تا نرم شود سپس آبکش کنید بسته به نوع لازانیا مصرفی می توانید برای چند دقیقه داخل آب جوش قرار دهید.

۵مرحله پنجم: تهیه لازانیا سوخاری

هر ورقه لازانیا را روی سطح کار قرار دهید و مقداری مایه گوشتی و کمی پنیر ورقه ای قرار دهید و رول کنید. تخم مرغ ها را داخل کاسه ریخته و با همزن و یا چنگال بزنید تا از لختگی خارج شود سپس آرد را نیز در یک کاسه جداگانه بریزید. حالا لازانیا در تخم مرغ زده شده و بعد در آرد بزنید و داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار