ناهارت با من: غذایی ساده، سریع و خوشمزه؛ کشک کدو، جایگزینی جذاب برای کشک بادمجان!

به گزارش پارسینه، برای تهیه این غذا به مواد زیر نیاز دارید کدو: ۵ عدد پیاز: ۱ عدد بزرگ گردوی خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری سیر: ۲ تا ۳ حبه کشک: به میزان لازم نعناع خشک شده: ۱ قاشق غذاخوری آب: نصف لیوان ادویهها (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه): به میزان لازم دستور پخت کشک کدو
به گزارش پارسینه، برای تهیه این غذا به مواد زیر نیاز دارید
کدو: ۵ عدد
پیاز: ۱ عدد بزرگ
گردوی خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ تا ۳ حبه
کشک: به میزان لازم
نعناع خشک شده: ۱ قاشق غذاخوری
آب: نصف لیوان
ادویهها (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه): به میزان لازم
دستور پخت کشک کدو
مرحله اول: آمادهسازی مواد اولیه
ابتدا کدوها را به صورت حلقهای یا مکعبی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. سپس پیاز را رنده یا ریز خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. سیر رنده شده را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر آن بلند شود.
مرحله دوم: ترکیب و پخت مواد
گردوی خرد شده و ادویهها (نمک، فلفل سیاه و زردچوبه) را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس کدوهای سرخ شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید.
مرحله سوم: پخت نهایی و جا افتادن غذا
نصف لیوان آب به غذا اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا کدوها کاملاً نرم شوند. بعد از اینکه آب غذا کمی تبخیر شد و کدوها پختند، آنها را با گوشتکوب یا پشت قاشق له کنید تا به صورت پوره درآیند. در نهایت، نعناع خشک و کشک رقیق شده را به غذا اضافه کرده و هم بزنید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید غذا به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد تا کاملاً جا بیفتد و به روغن بیفتد.
حالا کشک کدوی شما آماده سرو است. نوش جان!
مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0