کد خبر : 331944
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۳

عصرونه امروز: آموزش گام‌به‌گام؛ بستنی انبه خانگی، دسر خنک تابستانی

عصرونه امروز: آموزش گام‌به‌گام؛ بستنی انبه خانگی، دسر خنک تابستانی

به گزارش پارسینه، برای شروع، مواد زیر را آماده کنید: پوره انبه: ۲ پیمانه (حدود ۲ انبه متوسط) شکر: ۱ پیمانه (قابل تغییر بر اساس ذائقه) خامه: ۱ پیمانه شیر: ۱ پیمانه آب‌لیمو: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری، برای طعم بهتر) وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری (اختیاری) گلاب: ۱ قاشق چای‌خوری (اختیاری، برای عطر بیشتر) طرز تهیه

به گزارش پارسینه، برای شروع، مواد زیر را آماده کنید:

پوره انبه: ۲ پیمانه (حدود ۲ انبه متوسط)

شکر: ۱ پیمانه (قابل تغییر بر اساس ذائقه)

خامه: ۱ پیمانه

شیر: ۱ پیمانه

آب‌لیمو: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری، برای طعم بهتر)

وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری (اختیاری)

گلاب: ۱ قاشق چای‌خوری (اختیاری، برای عطر بیشتر)

طرز تهیه بستنی انبه خانگی

۱. آماده‌سازی پوره انبه

ابتدا انبه‌ها را پوست بگیرید و هسته‌های آن‌ها را جدا کنید. سپس گوشت انبه‌ها را در مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید و کاملاً پوره کنید.

۲. ترکیب مواد

در یک کاسه بزرگ، پوره انبه را با شکر مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا شکر کاملاً در آن حل شود. در مرحله بعد، خامه و شیر را به مخلوط اضافه کنید و مجدداً هم بزنید تا همه مواد یکدست شوند. اگر دوست داشتید، می‌توانید در این مرحله آب‌لیمو، وانیل و گلاب را هم اضافه و مخلوط کنید.

۳. انجماد و هم زدن

مخلوط آماده‌شده را در یک ظرف مناسب فریزر بریزید. ظرف را به مدت ۳ تا ۴ ساعت در فریزر قرار دهید و هر ۳۰ تا ۴۵ دقیقه یک‌بار، مخلوط را با یک قاشق یا همزن برقی هم بزنید. این کار باعث می‌شود بستنی به‌طور یکنواخت یخ بزند و تکه‌های بزرگ یخ در آن ایجاد نشود.

نکات سرو بستنی

بعد از آماده شدن، بستنی را از فریزر خارج کنید و چند دقیقه صبر کنید تا کمی نرم شود. سپس آن را در ظرف‌های بستنی بریزید و با تکه‌های انبه تازه یا برگ‌های نعناع تزیین کنید. حالا می‌توانید از دسر خنک و خوشمزه خود لذت ببرید!


منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار