کد خبر : 339216
تاریخ انتشار : جمعه ۲۸ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۵

آموزش کامل تهیه پیروک زعفرانی؛ شیرینی‌ای اصیل با طعمی متفاوت

آموزش کامل تهیه پیروک زعفرانی؛ شیرینی‌ای اصیل با طعمی متفاوت

هنگامی که شیرینی پیروک با چاشنی زعفران تلفیق شود و از خواص زعفران هم بهره مند شود رنگ و بوی خاصی به شیرینی می بخشد. برای درست کردن این شیرینی می توانید از هر مارمالادی که دوست دارید، استفاده کنید. مواد لازم برای شیرینی پیروک ارمنی  کره: ۱۵۰ گرم  شکر: ۹۰ گرم  تخم مرغ: ۲

هنگامی که شیرینی پیروک با چاشنی زعفران تلفیق شود و از خواص زعفران هم بهره مند شود رنگ و بوی خاصی به شیرینی می بخشد. برای درست کردن این شیرینی می توانید از هر مارمالادی که دوست دارید، استفاده کنید.

مواد لازم برای شیرینی پیروک ارمنی

  •  کره: ۱۵۰ گرم
  •  شکر: ۹۰ گرم
  •  تخم مرغ: ۲ عدد
  •  پوست پرتقال رنده شده: ۱ قاشق چای خوری
  •  آرد: ۲۵۰ گرم
  •  بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
  •  مارمالاد کرنبری: ۱ پیمانه
  •  زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  •  زعفران به مقدار لازم

شیرینی پیروک زعفران

طرز تهیه شیرینی پیروک

ابتدا فر را با دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا یکدست شود. یک قالب تارت ۲۳ سانتی متری را از قبل چرب کنید. قالبی که برای پیروک استفاده می شود، معمولا مستطیلی شکل است.

کره را در کاسه همزن بریزید، شکر را اضافه کنید و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه خوب هم بزنید تا کره غلیظ و کرم رنگ شود.

تخم مرغ ها را یکی یکی به کاسه اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آخرین تخم مرغ، پوست پرتقال را اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. البته برخی افراد ترجیح می دهند پرتقال خشک شده را پودر کنند و به جای پوست پرتقال به آن اضافه کنند. در آخر مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوطی یکدست درست شود.

سپس بیش از نیمی از مایه را در قالب چرب شده پهن کنید و در فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا نرم شود. در ادامه آن را از فر خارج کرده و داخل خمیر را با مارمالاد مورد نظر پر کنید و سطح مارمالاد را به خوبی صاف کنید. سپس بقیه خمیر را روی سطحی آرد پاشی شده به قطر ۳ میلی متر بغلتانید.

نوارهای نازکی از خمیر را به قطر ۱ سانتی متر ببرید و به صورت ضربدری روی مارمالاد قرار دهید. مخلوط زعفران و زرده تخم مرغ را روی خمیر بمالید و نهایتا آن را به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا سطح پیروک طلایی شود. سپس وقتی خنک شد، آن را از قالب خارج کرده و با انواع برگه میوه خشک شده تزیین و سرو کنید.

نکاتی برای تهیه شیرینی پیروک مجلسی

اگر وردنه مخصوص توری کن در دسترس دارید، می توانید روی پیروک را با آن را برش دهید و مارمالاد را روی آن قرار دهید.
خمیر باید نرم و چسبناک باشد.
در صورت تمایل می توانید روی مارمالاد بادام و کنجد بریزید.
برای اجاق های برقی، باید دما را ۲۰ درجه کمتر از میزان گفته شده تنظیم کنید.

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار