علت آلودگی غذای سلف در دانشگاه همدان مشخص شد

به گزارش اقتصادآنلاین، اداره کل دامپزشکی همدان اظهار کرد: گوشت مورد استفاده در سلف دانشگاه از نوع منجمد برزیلی با برند «جی جی» بوده که تاریخ تولید آن ۲۰۲۴/۰۴/۲۷ و تاریخ انقضا ۲۰۲۵/۱۰/۰۸ است. این گوشت طبق ضوابط سازمان دامپزشکی در دمای منفی ۱۸ درجه سانتیگراد نگهداری شده و برای دیفراست، ۱۲ ساعت در سردخانه بالایی
به گزارش اقتصادآنلاین، اداره کل دامپزشکی همدان اظهار کرد: گوشت مورد استفاده در سلف دانشگاه از نوع منجمد برزیلی با برند «جی جی» بوده که تاریخ تولید آن ۲۰۲۴/۰۴/۲۷ و تاریخ انقضا ۲۰۲۵/۱۰/۰۸ است. این گوشت طبق ضوابط سازمان دامپزشکی در دمای منفی ۱۸ درجه سانتیگراد نگهداری شده و برای دیفراست، ۱۲ ساعت در سردخانه بالایی با دمای ۴ درجه سانتیگراد قرار گرفته است.
رعایت کامل زنجیره سرد
تمامی مراحل نگهداری و آمادهسازی گوشت زیر نظر مسئول فنی دامپزشکی انجام شده و هیچگونه گوشت گرم مانند قلوهگاه یا دنبه گوسفندی در فرآیند پخت استفاده نشده است.
آنچه دیگران میخوانند
استانداردهای فرآوری و پخت
در فرآوری کباب کوبیده، جداسازی غدد لنفاوی و آمادهسازی گوشت با نظارت مسئول فنی صورت گرفته است. پخت غذا با دستگاه کبابپز در دمای بالای ۸۰ درجه سانتیگراد برای ۳ تا ۴ دقیقه انجام شده است، بنابراین هیچ احتمال زنده ماندن لارو یا تخم مگس در غذای پخته وجود ندارد.
علت احتمالی آلودگی
دانشجویی که گزارش اولیه را ارائه داده است، غذای خود را ساعت ۱۲ ظهر دریافت کرده اما تا زمان مصرف آن را خارج از یخچال نگه داشته است؛ همین موضوع میتواند دلیل اصلی آلودگی احتمالی باشد.
منبع: اقتصاد آنلاین
مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0