کد خبر : 345304
تاریخ انتشار : یکشنبه ۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰:۳۲

راز ته دیگ سیب زمینی طلایی و جدا شدن آسان از قابلمه + آموزش مرحله به مرحله

راز ته دیگ سیب زمینی طلایی و جدا شدن آسان از قابلمه + آموزش مرحله به مرحله

به گزارش همشهری آنلاین، ته دیگ سیب زمینی یکی از لذیذترین و محبوب‌ترین مخلفات سفره ایرانی است که اگر به خوبی درست شود، می‌تواند ستاره اصلی یک وعده غذایی باشد. اما چالش اصلی، رسیدن به آن بافت طلایی و تردی است که به جای چسبیدن به ته قابلمه، یک‌پارچه و زیبا بیرون بیاید. بسیاری از

به گزارش همشهری آنلاین، ته دیگ سیب زمینی یکی از لذیذترین و محبوب‌ترین مخلفات سفره ایرانی است که اگر به خوبی درست شود، می‌تواند ستاره اصلی یک وعده غذایی باشد. اما چالش اصلی، رسیدن به آن بافت طلایی و تردی است که به جای چسبیدن به ته قابلمه، یک‌پارچه و زیبا بیرون بیاید.

بسیاری از افراد از اضافه کردن روغن زیاد استفاده می‌کنند، اما راه حل واقعی این نیست. راز موفقیت در یک تکنیک هوشمندانه قبل از قرار دادن سیب زمینی‌ها در قابلمه است. در این مطلب، شما را با یک روش ویژه و کم‌چرب برای پخت یک ته دیگ سیب زمینی فوق‌العاده آشنا می‌کنیم که نتیجه آن شما را شگفت‌زده خواهد کرد.

روش درست کردن ته دیگ سیب زمینی با کنجد

مواد لازم:

سیب‌ زمینی خلالی شده (به مقدار لازم)

روغن زیتون (۲ تا ۳ قاشق غذاخوری)

کنجد (۱ تا ۲ قاشق غذاخوری)

نمک و فلفل (به میزان دلخواه)

زردچوبه (اختیاری)

آموزش ته دیگ سیب زمینی با کنجد

با یک ترفند ساده و استفاده از دو ماده اصلی، دیگر هیچ‌وقت نگران چسبیدن یا سوختن ته دیگ خود نخواهید بود. این روش تضمین می‌کند که ته دیگی خوشمزه، خوش‌رنگ و کاملاً سالم داشته باشید.

۱. آماده‌سازی سیب‌زمینی‌ها:

سیب‌زمینی‌ها را به صورت خلالی نازک یا خلالی معمولی خرد کنید. برای گرفتن نشاسته اضافی، آن‌ها را برای چند دقیقه در آب سرد قرار دهید و سپس کاملاً آبکش کرده و با یک پارچه تمیز خشک کنید. این کار به ترد شدن ته‌دیگ کمک می‌کند.

۲. سرخ کردن اولیه (راز اصلی):

در این مرحله کلید کار نهفته است. در یک ظرف، سیب‌زمینی‌های خشک شده را با روغن زیتون، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید تا همه خلال‌ها به روغن آغشته شوند. سپس این مخلوط را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید.

این کار باعث می‌شود پوست خارجی سیب‌زمینی کمی نرم شده و از رها شدن نشاسته بیش از حد جلوگیری کند. در نتیجه ته‌دیگ شما در نهایت خوش‌رنگ‌تر و غیرچسبنده می‌شود.

۳. فرش کردن کف قابلمه با کنجد:

قابلمه‌ای را که برای پخت ته‌دیگ در نظر گرفته‌اید روی حرارت کم قرار دهید. کف قابلمه را به اندازه کافی با کنجد بپوشانید. کنجد مانند یک لایه جداکننده طبیعی عمل می‌کند و علاوه بر جلوگیری از چسبندگی، عطر و طعم بی‌نظیری نیز به ته‌دیگ شما می‌بخشد.

۴. چیدن سیب‌ زمینی‌ها:

سیب‌زمینی‌های نیم‌پز شده را به آرامی و با دقت روی بستر کنجد بریزید و سطح آن را صاف کنید.

۵. پخت نهایی:

درِ قابلمه را بگذارید و حرارت را بسیار کم کنید. اجازه دهید ته‌دیگ به آرامی و در مدت زمان حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزد. برای ایجاد بخار و پخت یکنواخت، می‌توانید یک شعله پخش‌کن زیر قابلمه قرار دهید.

۶. جدا کردن ته‌دیگ:

پس از اتمام زمان پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید چند دقیقه بماند. سپس با کمک یک کفگیر تخت، لبه‌های ته‌دیگ را به آرامی آزاد کنید. خواهید دید که ته‌دیگ به راحتی و در یک قطعه زیبا از قابلمه جدا می‌شود.

راز ته دیگ سیب زمینی طلایی و جدا شدن آسان از قابلمه + آموزش مرحله به مرحله

نکات کلیدی برای تهیه ته دیگ سیب زمینی با کنجد

حرارت کم و زمان کافی، مهم‌ترین فاکتور برای به دست آوردن یک ته‌دیگ عالی است.

خشک بودن کامل سیب‌زمینی‌ها قبل از مخلوط کردن با روغن را فراموش نکنید.

می‌توانید به جای کنجد از مخلوط کنجد و آرد سوخاری نیز برای بستر قابلمه استفاده کنید که تردی بیشتری ایجاد می‌کند.

با این روش ساده، دیگر ته‌دیگ سیب‌زمینی شما نه تنها به قابلمه نمی‌چسبد، بلکه به دلیل عطر کنجد و رنگ طلایی بی‌نظیرش، تبدیل به ته‌دیگی خاص و خاطره‌انگیز خواهد شد.

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار