طرز تهیه شیرینی دانمارکی بسیار خوشمزه

به گزارش پارسینه پلاس، خمیر این شیرینی خمیری است بسیار لطیف که باید با نوک انگشتان آن را باز کنید. تهیه این شیرینی نیاز به کمی صبر و حوصله دارد پس زمانی دست به پختن این شیرینی بزنید که وقت کافی دارید. در ادامه با میزان کالری شیرینی دانمارکی آشنا خواهید شد. کالری و ارزش غذایی شیرینی دانمارکی
به گزارش پارسینه پلاس، خمیر این شیرینی خمیری است بسیار لطیف که باید با نوک انگشتان آن را باز کنید. تهیه این شیرینی نیاز به کمی صبر و حوصله دارد پس زمانی دست به پختن این شیرینی بزنید که وقت کافی دارید. در ادامه با میزان کالری شیرینی دانمارکی آشنا خواهید شد.
کالری و ارزش غذایی شیرینی دانمارکی
- هر ۱۰۰ گرم شیرینی دانمارکی حاوی ۴۰۳ کیلوکالری انرژی است.
- هر عدد شیرینی دانمارکی ۳۰ تا ۴۰ گرمی، حدود ۱۵۰ کیلوکالری انرژی دارد.
انرژی (کالری) | ۴۰۳ کیلوکالری |
کربوهیدرات | ۴۴.۶۰ گرم |
پروتئین | ۷.۰۰ گرم |
چربی | ۲۲.۴۰ گرم |
آب | ۲۴.۳۰ گرم |
فیبر | ۱.۲۰ گرم |
قند | ۷.۰۰ گرم |
کلسترول | ۲۱.۰۰ میلی گرم |
آیا شیرینی دانمارکی را می توان در برنامه کاهش وزن مصرف کرد؟
شیرینی دانمارکی یکی از گزینه های محبوب در بین شیرینی هاست، اما باید بدانید که علی رغم طعم لذیذ و بافت نرم آن، کالری بالایی دارد. البته در مقایسه با برخی دیگر از شیرینی ها، کالری شیرینی دانمارکی کمی کمتر است، اما در مجموع ارزش غذایی زیادی ارائه نمی دهد.
مصرف این نوع شیرینی تنها کالری های اضافی به رژیم غذایی تان می افزاید و احساس سیری هم به دنبال ندارد. اگر در حال دنبال کردن یک رژیم کاهش وزن هستید، بهتر است مصرف شیرینی ها را محدود کنید.
اگر گاهی هوس شیرینی دانمارکی کردید، یک عدد از آن را در حد کالری مجاز روزانه میل کنید یا آن را فقط در مناسبت های خاص و به طور محدود بخورید.
طرز تهیه شیرینی دانمارکی
مواد اولیه برای تهیه شیرینی دانمارکی:
برای تهیه شیرینی دانمارکی باید سه مرحله را طی کنید: تهیه شیره، کرم میانی و شیرینی اصلی.
مواد لازم برای شربت شیرینی دانمارکی:
- شکر
- آب
- زعفران دم کرده
مواد لازم برای کرم میانی:
- آرد
- شکر
- آب
- وانیل
مواد لازم برای خمیر شیرینی دانمارکی:
- آرد
- تخم مرغ
- روغن مایع
- شکر
- شیر ولرم
- خمیرمایه فوری
- وانیل
- زعفران دم کرده
طرز تهیه شربت:
آب و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بالا قرار دهید. پس از جوش آمدن، حرارت را ملایم کنید و هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود. وقتی شربت غلیظ شد، زعفران دم کرده را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
طرز تهیه کرم میانی:
آب و شکر را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. حرارت را کم کرده و آرد را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد را روی حرارت ملایم تفت دهید تا غلیظ و کمی سفت شود. در پایان وانیل را اضافه کرده و پس از مخلوط کردن از روی حرارت بردارید و خنک کنید.
مراحل تهیه شیرینی دانمارکی:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیرمایه را با شیر ولرم و یک قاشق شکر مخلوط کنید و ۱۰-۱۵ دقیقه استراحت دهید. تخم مرغ، شکر و وانیل را مخلوط کرده، سپس خمیرمایه و روغن را اضافه کنید.
آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیری نرم و لطیف حاصل شود. خمیر را یک ساعت در جای گرم استراحت دهید تا دو برابر شود. خمیر را پهن کرده و به قطر نیم سانتی متر برسانید، به شکل مربع بزرگ ببرید.
کرم میانی را به صورت طولی در وسط خمیر قرار دهید و رول کنید. رول ها را برش زده، در سینی فر بچینید و ۳۰ دقیقه دیگر استراحت دهید. زرده تخم مرغ و زعفران را روی شیرینی ها بمالید، در صورت تمایل کنجد بپاشید.
شیرینی ها را ۲۵-۳۰ دقیقه در فر بپزید و در صورت نیاز، گریل را روشن کنید تا طلایی شوند. بعد از خنک شدن، شربت زعفرانی را روی شیرینی ها بریزید و سرو کنی
مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0