کد خبر : 348326
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۳

طرز تهیه قرمه سبزی با سبزی خشک در زودپز؛ سریع، خوشمزه و جاافتاده

طرز تهیه قرمه سبزی با سبزی خشک در زودپز؛ سریع، خوشمزه و جاافتاده

به گزارش پارسینه پلاس،آیا تا به حال به این فکر کرده اید که چگونه می توانید یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی را در کمترین زمان ممکن بپزید؟ قرمه سبزی، این خورشت دلپذیر که با عطر و طعم بی نظیر خود همه را جذب می کند، حالا با استفاده از زودپز و سبزی

به گزارش پارسینه پلاس،آیا تا به حال به این فکر کرده اید که چگونه می توانید یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی را در کمترین زمان ممکن بپزید؟ قرمه سبزی، این خورشت دلپذیر که با عطر و طعم بی نظیر خود همه را جذب می کند، حالا با استفاده از زودپز و سبزی خشک به سادگی و سرعتی که همیشه در آرزویش بودید، آماده می شود. پس با ما همراه باشید و پخت این غذای محبوب را در سریع ترین زمان ممکن تجربه کنید!

مواد لازم برای تهیه قورمه سبزی در زودپز (۴ نفر)

  •  گوشت خورشتی گوسفند یا گوساله: ۵۰۰ گرم (مکعب های ۳–۴ سانتی)
  •  سبزی خشک قورمه: به ازای هر نفر ۲الی۳ قاشق غذاخوری
  •  لوبیا قرمز خشک: ۱۲۰ گرم (یا ۱.۵ پیمانه لوبیای پخته)
  •  پیاز بزرگ: ۱ عدد (نگینی خرد کنید)
  •  سیر: ۲ حبه
  •  روغن: ۳–۴ قاشق غذاخوری
  •  زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری
  •  نمک و فلفل سیاه و پودر سیر، زیره سبز و پودر زنجبیل و ادویه کاری: به میزان لازم
  •  آب جوش: حدود ۳ پیمانه
  •  پودر لیموعمانی (ا ق غ)
  •  شنبلیله خشک (۲ ق غذاخوری)،
  •  آب غوره یا آب لیمو ۱ ق غ برای بالانس نهایی

خیس دادن لوبیا: برای از بین بردن نفخ حداقل ۸ تا ۱۲ ساعت بخیسانید و آبکش کنید. (اگر زمان ندارید، از کنسروی استفاده کنید و در انتهای پخت اضافه کنید.)

قورمه سبزی در زودپز

روش پخت قورمه سبزی در زودپز

پیاز و سیر را ۵–۷ دقیقه تا طلایی شدن تفت دهید. زردچوبه و سایر ادویه ها را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه هم بزنید. سبزی قورمه را افزوده و روی حرارت ملایم ۸–۱۰ دقیقه تفت دهید تا سبزِ تیره و معطر شود (نسوزد).

گوشت و لوبیا را اضافه کنید (لوبیا پخته نشده) و ۴–۵ دقیقه با پیاز و ادویه ها تفت دهید. لوبیای خیس خورده و آبکش شده را اضافه کنید. دو سوم زودپز را با آب جوش پر کنید و اجازه دهید تا جوش بیاید.

درِ زود پز را ببندید. اجازه دهید تا ۴۵ دقیقه خورشت قورمه سبزی بپزد. سپس هوای زودپز را خارج کنید و درب زودپز را باز کنید. اگر از کنسرو لوبیا استفاده می کنید ان را در این زمان به خورش اضافه کنید. چک کنید که گوشت و لوبیا خوب نرم و پخته شده باشند. نمک را تنظیم کنید، اگر خواستید می توانید ۲ ق غ شنبلیله خشک در روغن تفت بدهید و به خورشت اضافه کنید.

یک ق غ لیموعمانی و ۱ ق غ آب لیمو برای طعمِ بهتر و دلنشین اضافه کنید. شعله را خاموش کنید و ۱۰ دقیقه درِ زودپز را نیمه باز بگذارید تا طعم ها یکی شود.

با ارزش غذایی و خواص قورمه سبزی آشنا شوید

قورمه سبزی از غذاهای اصیل و لذیذ ایرانی است که بسیاری از افراد طرفدار آن هستند. از این رو در این مطلب قصد داریم میزان کالری، ارزش غذایی، خواص و طرز…

نکته های کلیدی

به یاد داشته باشید شنبلیله زیاد خورش را تلخ می کند! اگر سبزی آماده تان متعادل است، شنبلیله اضافه نزنید.
نمک را اواخر کار تنظیم کنید تا گوشت و لوبیا بهتر نرم شوند.
اگر خورشت رقیق بود، بدون در و روی حرارت بجوشانید؛ اگر سفت شد، کمی آب جوش اضافه کنید.
لیموعمانی را بهتر است بعد از پخت در زودپز اضافه کنید تا تلخ نشود و عطرش از بین نرود.
چلو کته یا آبکش با ته دیگ ساده بهترین گزینه کنار خورش است.

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار