کد خبر : 349257
تاریخ انتشار : جمعه ۱۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۷

۷ ماده غذایی سرشار از منیزیم

۷ ماده غذایی سرشار از منیزیم

منیزیم یکی از مواد معدنی ضروری برای بدن است که تاثیر آن بر تنظیم قند و فشار خون تا تامین سلامتی استخوان‌ها، عضلات و حتی ترمیم دی‌ان‌ای (DNA) ثابت شده است. منیزیم یکی از مواد معدنی ضروری برای بدن است که تاثیر آن بر تنظیم قند و فشار خون تا تامین سلامتی استخوان‌ها، عضلات و

منیزیم یکی از مواد معدنی ضروری برای بدن است که تاثیر آن بر تنظیم قند و فشار خون تا تامین سلامتی استخوان‌ها، عضلات و حتی ترمیم دی‌ان‌ای (DNA) ثابت شده است.

منیزیم یکی از مواد معدنی ضروری برای بدن است که تاثیر آن بر تنظیم قند و فشار خون تا تامین سلامتی استخوان‌ها، عضلات و حتی ترمیم دی‌ان‌ای (DNA) ثابت شده است.

۷ ماده غذایی سرشار از منیزیم

به گزارش ایسنا: متخصصان تغذیه و سلامت می‌گویند بادام یک منبع شناخته‌شده منیزیم است که هر اونس (حدود ۲۸ گرم) آن نزدیک به ۷۸ میلی‌گرم منیزیم دارد. 

 

همچنین شش خوراکی دیگر که بیشتر از بادام منیزیم دارند و علاوه بر منیزیم حاوی پروتئین، فیبر، آنتی‌اکسیدان‌ و ریزمغذی‌های دیگر نیز هستند عبارتند از:

 

 

اسفناج سرشار از مواد مغذی است که منیزیم تنها یکی از آنهاست. هر پیمانه اسفناج پخته ۱۵۷ میلی‌گرم منیزیم دارد. اسفناج به سلامتی استخوان کمک می‌کند و به دلیل پتاسیم و نیترات موجود در آن، می‌تواند فشار خون را کاهش دهد. 

 

تخم کدو

 

تخم کدو از منابع بسیار غنی منیزیم است و تقریبا دو برابر بادام منیزیم دارد، به طوری‌ که هر ۲۸ گرم آن حاوی حدود ۱۵۶ میلی‌گرم منیزیم است. این دانه‌ها همچنین سرشار از روی، آهن و پروتئین گیاهی‌ هستند و در کنار آنها، چربی‌های مفید، فیبر برای سلامت روده و آنتی‌اکسیدان‌های تقویت‌کننده سیستم ایمنی را فراهم می‌کنند.

 

کینوا

 

یک پیمانه کینوا پخته ۱۲۰ میلی‌گرم منیزیم دارد. این دانه مغذی علاوه بر منیزیم، منبع خوبی از فیبر و پروتئین و برای سلامت روده و سیستم ایمنی، مفید است.

 

لوبیا سیاه

 

لوبیای سیاه انتخابی عالی برای دریافت منیزیم است و هر یک پیمانه پخته آن ۱۲۰ میلی‌گرم منیزیم دارد. این دانه‌ها منبعی غنی از پروتئین، فیبر و ریزمغذی‌هایی مانند فولات، منگنز، آهن، پتاسیم و ویتامین ب ۶ هستند که به سلامتی روده، قلب و کنترل قند خون کمک می کنند. 

 

دانه چیا

 

به گزارش ایندیپندنت، دانه‌های چیا در هر ۲۸ گرم حدود ۹۵ میلی‌گرم منیزیم دارند و علاوه بر آن سرشار از آنتی‌اکسیدان، اسیدهای چرب امگا ۳ و فیبرند. چیا اغلب در تهیه پودینگ و ترکیب با شیر یا ماست یا جو دوسر استفاده می‌شود اما توجه داشته باشید چون چیا فیبر زیادی دارد اگر تازه‌ مصرف آن را شروع کرده‌اید، این کار را به‌تدریج و با مقدار کم انجام دهید و قبل از خوردن حتما آن را با مایع ترکیب کنید تا ژله‌ای شود و از ناراحتی گوارشی جلوگیری کند.

 

بذر کتان

 

هر ۲۸ گرم بذر کتان ۸۰ میلی‌گرم منیزیم دارد. این دانه‌ها علاوه بر منیزیم، حاوی تیامین و منگنزند. تیامین به بهبود خواب کمک می‌کند و منگنز در سلامتی مغز و سیستم ایمنی نقش دارد. 

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار