کد خبر : 354197
تاریخ انتشار : جمعه ۱۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۱

طرز تهیه شیرینی پسته ای / یه شیرینی خشک خوشمزه که راحت و سریع آماده میشه

طرز تهیه شیرینی پسته ای / یه شیرینی خشک خوشمزه که راحت و سریع آماده میشه

شایانیوز- شیرینی خشک ها معمولا دستور پخت ساده و سریعی دارن و با ماندگاری بالا یک خوراکی محبوب برای میان وعده هستن. یک دونه شیرینی خشک در کنار یک فنجون قهوه یا یک لیوان چای داغ ترکیب بی نظیریه که خیلی ها بهش علاقه دارن. شیرینی پسته ای هم یکی از خوشمزه ترین شیرینی های

شایانیوز- شیرینی خشک ها معمولا دستور پخت ساده و سریعی دارن و با ماندگاری بالا یک خوراکی محبوب برای میان وعده هستن. یک دونه شیرینی خشک در کنار یک فنجون قهوه یا یک لیوان چای داغ ترکیب بی نظیریه که خیلی ها بهش علاقه دارن. شیرینی پسته ای هم یکی از خوشمزه ترین شیرینی های سنتی هست که طرز تهیه اون رو با بهترین دستور در این مطلب با شما به اشتراک می ذاریم. اگر اهل شیرینی پزی توی خونه هستید، این دستور عالی رو از دست ندید و تا پایان همراه ما باشید.

shirini-pestei-1

مواد لازم برای تهیه شیرینی پسته ای

پودر پسته ۲۰۰ گرم

آرد برنج ۱۲۰ گرم

روغن صاف قنادی ۸۰ گرم

پودر قند ۹۰ گرم

پودر هل یک قاشق چایخوری

shirini-pestei-2

طرز تهیه شیرینی پسته ای

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی پسته ای خوشمزه، ابتدا روغن صاف قنادی به دمای محیط رسیده رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید، پودر قند رو روش الک کنید، ابتدا با قاشق هم بزنید بعد پودر هل رو هم اضافه کنید و ۳ تا ۴ دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا پوک و سفید رنگ بشه.

مرحله دوم

حالا پودر پسته رو اضافه کنید و هم بزنید و بعد آرد برنج رو داخلش الک کرده و مخلوط کنید سپس با نوک انگشتان تون، خمیر رو کمی ورز بدید تا از حالت پودری در بیاد و منسجم بشه.

مرحله سوم

حالا خمیر رو داخل یک کیسه فریزر قرار بدید و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در محیط نسبتا خنک بذارید تا استراحت کنه.

مرحله چهارم

فر رو با دمای ۱۶۰ درجه روشن کنید تا داغ بشه. کف سینی فر رو کاغذ روغنی پهن کنید سپس از خمیر شیرینی پسته ای، اندازه یک قاشق چایخوری بردارید و داخل دست گرد کنید و یک خلال پسته روش بذارید و کمی فشار بدید.

shirini-pestei-6

مرحله پنجم

شیرینی ها رو در سینی فر با کمی فاصله بچینید و سینی رو در طبقه وسط فر بذارید تا با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بپزه. بعد از 10 دقیقه شیرینی پسته ای رو چک کنید تا اگر آماده بود از فر خارج کنید. چون اگر زیاد داخل فر بمونه شیرینی ها بد رنگ میشن.

مرحله ششم

بعد از اینکه شیرینی پسته ای پخت، سینی رو از فر خارج کرده و کنار بذارید تا کاملا خنک بشن و بعد شیرینی ها رو از کاغذ روغنی با احتیاط جدا کنید. داخل ظرف مورد نظرتون بچینید و شیرینی پسته ای خوشمزه رو میل کنید. نوش جان.

نکات درست کردن شیرینی پسته ای

-برای درست کردن روغن صاف، باید روغن جامد یا نیمه جامد رو ابتدا روی حرارت قرار بدید تا ذوب بشه. سپس کنار بذارید تا از حرارت بیفته و بعد داخل یخچال بذارید تا کاملا سفت بشه. بعد از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسه.

-خمیر شیرینی پسته ای رو نباید زیاد ورز بدید چون به روغن میفته و خراب میشه.

-خمیرهایی که در تهیه اون ها از آرد برنج استفاده میشه، حتما باید استراحت کنن.

shirini-pestei-4

اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع و عالی دنبال کنید.

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار