شناخت چربیهای بد پنهان در غذاها ضروری است

به گزارش برنا به نقل از همشهری، انتخاب خوراکیهایی با برچسب «کمچرب» یا «سبک» دلیل محکمی برای حفظ سلامت نیست و گاهی فقط آزمایش نشان میدهد که کلسترول بدLDL در حال افزایش است. یکی از دلایل این وضعیت برخی چربیهای اشباعشده و ترانس هستند که در معرض دید نیستند؛ چربیهایی که از طریق میانوعدههای فرآوریشده،
به گزارش برنا به نقل از همشهری، انتخاب خوراکیهایی با برچسب «کمچرب» یا «سبک» دلیل محکمی برای حفظ سلامت نیست و گاهی فقط آزمایش نشان میدهد که کلسترول بدLDL در حال افزایش است.
یکی از دلایل این وضعیت برخی چربیهای اشباعشده و ترانس هستند که در معرض دید نیستند؛ چربیهایی که از طریق میانوعدههای فرآوریشده، محصولات پختهشده، روغنهای پختوپز، چاشنیها، وعدههای غذایی بستهبندیشده و… وارد بدن میشوند.
این چربیهای بد پنهان را میتوانید در شیرینیها و محصولات پخته بستهبندیشده، غذاهای سرخشده و فستفود، گوشتهای فرآوریشده، وعدههای غذایی و میانوعدههای آماده یا بستهبندیشده، برخی لبنیات و غذاهای حاوی لبنیات، همچنین شکلات، شیرینی و دسرهای کرهای جستوجو کنید؛
خوراکیهایی مثل بیسکوئیتها، مافینها، کیکها، دوناتها، کروسانها، سوسیس و هاتداگ و حتی پیتزاهای منجمد، نودلهای فوری، سوپهای بستهبندیشده، چیپس و اسنک، شیر پرچرب، خامه، بستنی، سسهای خامهای، پنیر و کره، نوشیدنی قهوه خامهای، میلکشیک یا دسرهای لذیذ و همچنین شکلات تختهای و دسرهای کرهای.
مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0