ناهارت با من: طرز تهیه کوکو شوید باقلا؛ غذای آسان و خوشرنگ!

مواد لازم برای تهیه کوکو شوید باقلا به گزارش پارسینه، برای آمادهسازی این کوکوی خوشمزه به مواد اولیه زیر نیاز دارید: سیبزمینی متوسط: ۳ عدد پیاز: ۱ عدد سیر: ۲ حبه شوید تازه و پاک شده: ۶۰ گرم باقالی سبز تازه (پوست گرفته): ۲۵۰ گرم آرد برنج: ۳ قاشق غذاخوری تخممرغ: ۲ عدد نمک، فلفل،
مواد لازم برای تهیه کوکو شوید باقلا
به گزارش پارسینه، برای آمادهسازی این کوکوی خوشمزه به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
سیبزمینی متوسط: ۳ عدد
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
شوید تازه و پاک شده: ۶۰ گرم
باقالی سبز تازه (پوست گرفته): ۲۵۰ گرم
آرد برنج: ۳ قاشق غذاخوری
تخممرغ: ۲ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه گام به گام
دستور پخت این کوکو در چند مرحله ساده خلاصه میشود:
۱. آمادهسازی مواد پایه
سیبزمینیها، پیاز و سیر را پوست بگیرید.
آنها را داخل دستگاه غذاساز بریزید و به مدت کوتاهی بزنید تا کاملاً پوره شوند.
۲. اضافه کردن شوید و باقلا
باقالی سبزهای پوست گرفته را به همراه شوید تازه و شسته شده، به ترکیب پوره شده اضافه کنید.
دوباره دستگاه غذاساز را روشن کنید تا این مواد هم کاملاً ریز و میکس شوند.
۳. ترکیب نهایی مواد کوکو
مواد میکس شده را داخل یک کاسه مناسب بریزید.
تخممرغها، آرد برنج، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه کوکو یکدست شود.
۴. سرخ کردن کوکو
روغن را در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً داغ شود.
مایه کوکو را به صورت قاشقی داخل روغن داغ بریزید (یا به صورت یکجا مایه را در تابه پهن کنید).
هر دو طرف کوکو را سرخ کنید تا طلایی و برشته شود.
سرو و نکته پایانی
کوکو شوید باقلا شما آماده سرو است. این غذای خوشمزه میتواند به عنوان یک وعده غذایی سبک یا پیشغذا، به همراه نان یا برنج، و در کنار ماست و ترشی میل شود. نوش جان!
مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0