روشهای سریع تمیز کردن قوری چینی لکه دار/ لکه هاشو با مواد خونگی ببر و برقش بنداز

شایانیوز_ قوری چینی همیشه تو خونه ها یه حس خاصی داره. وقتی چای توش می ریزی و میذاری رو میز، همه چیز انگار یه رنگ و بوی دیگه پیدا می کنه. ولی خب، بعد از چند بار استفاده، قوری یه کم لکه های قهوه ای می گیره، مخصوصا تو قسمت داخلی. حالا خیلی ها شاید
شایانیوز_ قوری چینی همیشه تو خونه ها یه حس خاصی داره. وقتی چای توش می ریزی و میذاری رو میز، همه چیز انگار یه رنگ و بوی دیگه پیدا می کنه. ولی خب، بعد از چند بار استفاده، قوری یه کم لکه های قهوه ای می گیره، مخصوصا تو قسمت داخلی. حالا خیلی ها شاید اولش بگن چه ایرادی داره؟ این که چیزی نیست. اما مطمئن باشین، این لکه ها نه فقط ظاهر قوری رو خراب می کنن، بلکه می تونن طعم چای رو هم عوض کنن و از اون عطر خوبش کم کنن. اما نگران نباشید، چون پاک کردن این لکه ها اصلا کار سختی نیست. خیلی ها فکر می کنن باید برن دنبال مواد شیمیایی قوی یا برس های سخت، اما اصلا نیاز نیست. با چند تا چیز ساده که احتمالا تو خونه دارین، میشه این لکه ها رو راحت از بین برد. جوش شیرین، سرکه، لیمو و نمک، همه این ها می تونن قوری رو مثل روز اول تمیز و براق کنن. حتی روش های قدیمی تر که شاید از مادربزرگ ها شنیدید، هنوز هم جواب میدن. حالا تو این مقاله می خوایم بهتون نشون بدیم چطور می تونید با همین مواد ساده و دم دستی، قوری چینی رو از لکه ها پاک کنید. بعد از خوندن این مطلب، دیگه هیچ نگرانی از بابت لکه های چای نخواهید داشت و می تونید راحت چای بریزید و لذت ببرید. همینطور می تونید این ترفندها رو به دوستان و خانواده هم یاد بدید و قوری های قدیمیشون رو هم نجات بدید.
استفاده از جوش شیرین
جوش شیرین یکی از موثرترین مواد خانگی برای پاکسازی لکه های قوری چینی است. برای این کار، ابتدا مقداری جوش شیرین را با آب گرم ترکیب کنید تا خمیری نرم به دست آید. سپس با استفاده از یک برس نرم یا پارچه، خمیر را به آرامی روی لکه ها بمالید. بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه، قوری را با آب ولرم بشویید و با یک دستمال تمیز خشک کنید. جوش شیرین علاوه بر پاکسازی لکه ها، بوی نامطبوع را نیز از بین می برد و یک لایه محافظ نازک روی سطح چینی ایجاد می کند.
سرکه سفید و آب گرم
سرکه سفید به دلیل خاصیت اسیدی خود، یکی دیگر از راهکارهای موثر برای پاکسازی لکه های قدیمی و رسوبات است. برای استفاده، نصف فنجان سرکه سفید را با آب گرم ترکیب کرده و داخل قوری بریزید. قوری را به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا سرکه اثر خود را بگذارد. سپس با یک برس نرم یا اسفنج، لکه ها را به آرامی پاک کنید و قوری را چند بار با آب گرم بشویید تا بوی سرکه کاملا از بین برود. این روش به ویژه برای لکه های ناشی از چای غلیظ یا قهوه بسیار موثر است.
نمک و لیمو
ترکیب نمک و آب لیمو علاوه بر پاکسازی لکه، خاصیت ضدعفونی کنندگی نیز دارد. مقداری نمک را روی سطح لکه ها بپاشید و سپس با نصف لیمو تازه آن را ماساژ دهید. اسید طبیعی لیمو و خاصیت سایندگی ملایم نمک به تدریج لکه ها را از بین می برد و قوری را براق و تمیز میکند. بعد از ماساژ، قوری را با آب ولرم بشویید و با دستمال خشک کنید.
استفاده از چای کیسه ای خشک
یکی از روش های جالب و کم هزینه برای پاکسازی لکه ها، استفاده از چای کیسه ای خشک است. چای کیسه ای را مرطوب کرده و به آرامی روی سطح داخلی قوری بمالید. تانن موجود در چای، خاصیت پاک کنندگی ملایمی دارد و به از بین بردن لکه ها کمک می کند بدون اینکه به سطح چینی آسیب برسد.
در نهایت…
با رعایت این روش ها و استفاده از مواد ساده و در دسترس خانگی، می توانید قوری چینی خود را همیشه تمیز، براق و آماده استفاده نگه دارید، بدون اینکه نیاز به مواد شیمیایی قوی یا صرف هزینه های اضافی باشد. نگهداری صحیح و شستشوی منظم، طول عمر قوری را افزایش داده و طعم نوشیدنی ها را به بهترین شکل حفظ می کند.
مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0