کد خبر : 358541
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۵

خورش قیمه نجفی؛ رازهای پخت یک غذای سنتی عراقی

خورش قیمه نجفی؛ رازهای پخت یک غذای سنتی عراقی

به گزارش پارسینه پلاس ؛مواد لازم برای تهیه قیمه نجفی مواد لازم میزان گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم نخود آبگوشتی ۲ لیوان پیاز ۲ عدد لیمو عمانی ۳ عدد رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری پودر هل ۲۱​ قاشق چای‌خوری پودر دارچین ۲۱​ قاشق چای‌خوری چوب دارچین ۱ عدد هل درسته ۲ عدد پودر لیمو عمانی

به گزارش پارسینه پلاس ؛مواد لازم برای تهیه قیمه نجفی

مواد لازم میزان
گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
نخود آبگوشتی ۲ لیوان
پیاز ۲ عدد
لیمو عمانی ۳ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پودر هل ۲۱​ قاشق چای‌خوری
پودر دارچین ۲۱​ قاشق چای‌خوری
چوب دارچین ۱ عدد
هل درسته ۲ عدد
پودر لیمو عمانی ۱ قاشق چای‌خوری
زعفران دم کرده غلیظ ۲۱​ فنجان
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن به میزان لازم

مراحل گام به گام پخت

آماده‌سازی نخود

  • نخود آبگوشتی را به مدت ۱۲ ساعت خیس کنید تا نفخ آن از بین برود و پوست آن به آسانی جدا شود.
  • نخود خیس خورده را آبکش کرده و روی یک حوله یا پارچه تمیز پهن کنید.
  • با ماساژ دادن نخودها از روی پارچه، پوست آن‌ها را جدا کنید.
  • نخودهای پوست گرفته را از پوسته‌ها جدا کنید.

پختن مواد اولیه

  • گوشت گوسفندی، ۱ عدد پیاز، نخود پوست گرفته، لیمو عمانی، هل درسته و چوب دارچین را با ۲ تا ۳ لیوان آب سرد در یک قابلمه مناسب بریزید.
  • درب قابلمه را بسته و روی حرارت قرار دهید تا گوشت و نخود کاملاً بپزند.
کوبیدن و آماده‌سازی نهایی
  • پس از پخت، گوشت و نخود را از آبگوشت جدا کنید.
  • مواد پخته شده را کاملاً بکوبید تا له شوند.
جا انداختن خورش
  • ۱ عدد پیاز باقی‌مانده را خلالی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا سبک شود.
  • نمک، فلفل سیاه، پودر دارچین، پودر هل و پودر لیمو عمانی را اضافه کرده و تفت دهید.
  • رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر با پیاز تفت دهید.
  • گوشت و نخود کوبیده شده را به پیاز داغ اضافه کنید.
  • زعفران دم کرده را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  • آب گوشت را صاف کرده و به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
  • درب قابلمه را ببندید، حرارت را کم کنید و حدود یک ساعت زمان بدهید تا قیمه کاملاً جا بیفتد.

نکات مهم آشپزی

  • زعفران: برای رنگ‌دهی بهتر، همیشه از زعفران دم‌کرده غلیظ استفاده کنید. روش پیشنهادی: زعفران پودر شده را با ۲ قاشق سوپ‌خوری آب‌جوش و ۲ تکه یخ مخلوط کنید تا شوک حرارتی باعث رنگ‌دهی بیشتر شود.
  • نخود: برای جلوگیری از نفخ و جدا شدن آسان پوست، حتماً نخود را حداقل ۱۲ ساعت خیس کنید.
  • گوشت: برای لذیذتر شدن خورش، بهتر است از گوشت گوسفندی کمی چربی‌دار استفاده شود.
  • ادویه‌جات: برای تفت دادن پیاز، پودر لیمو عمانی، پودر هل، نمک، فلفل سیاه و پودر دارچین را با هم مخلوط کرده و سپس به پیاز داغ اضافه کنید.

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار