کد خبر : 366018
تاریخ انتشار : دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۸

کبد فول انرژی می‌خواهید این خوراکی‌ها را بخورید!

کبد فول انرژی می‌خواهید این خوراکی‌ها را بخورید!

با مصرف مواد غذایی ضدالتهابی و سرشار از آنتی‌اکسیدان مانند انار، زغال اخته و سبزیجات چلیپایی، کبد خود را تقویت کرده و عملکرد آن را بهبود دهید. به گزارش سایت خبری پُرسون، کبد یک عضو حیاتی در بدن است و سالم نگه داشتن آن مزایای زیادی برای سلامت عمومی به همراه دارد. نتایج بررسی‌های


با مصرف مواد غذایی ضدالتهابی و سرشار از آنتی‌اکسیدان مانند انار، زغال اخته و سبزیجات چلیپایی، کبد خود را تقویت کرده و عملکرد آن را بهبود دهید.

به گزارش سایت خبری پُرسون، کبد یک عضو حیاتی در بدن است و سالم نگه داشتن آن مزایای زیادی برای سلامت عمومی به همراه دارد. نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مصرف بعضی از مواد غذایی از عملکرد کبد محافظت می‌کند، التهاب را کاهش می‌دهد و مانع تجمع چربی در کبد می‌‌شود. در ادامه به بررسی تعدادی از این مواد غذایی می‌پردازیم:

انار به بهبود آنزیم‌های کبدی در بزرگسالان مبتلا به چاقی و اختلالات متابولیک کمک می‌کند. این میوه سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها، ترکیبات ضدالتهابی و فیبر است که از کبد در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می‌کند، التهاب را کاهش می‌دهد و متابولیسم چربی را بهبود می‌بخشد.

چغندر

چغندر می‌تواند با تحریک کبد برای تولید آنزیم‌های سم‌زدا، به فرآیند سم‌زدایی کمک کند. همچنین، سرشار از مواد مغذی و ترکیباتی مانند بتالائین، بتائین و فولات است که برای سلامت کبد مفید هستند.

روغن زیتون

مصرف روغن زیتون به بهبود محتوای چربی کبد و آنزیم‌های کبدی کمک می‌کند. این روغن سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و پلی‌فنول‌ها است که باعث بهبود سلامت کبد می‌‌شود.

ماهی چرب

اسیدهای چرب اشباع نشده موجود در ماهی‌های چرب به بهبود سطح آنزیم‌های کبدی کمک می‌کند. ماهی‌های چرب مانند ماهی سالمون، ماهی خال مخالی و ساردین سرشار از ترکیبات ضدالتهابی هستند که استرس اکسیداتیو در کبد را کاهش می‌دهند.

زغال اخته

زغال اخته سرشار از پلی‌فنول‌ها است و دارای خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی است، بنابراین مصرف آن به بهبود عملکرد کبد کمک می‌کند و خطر بروز بیماری‌های کبدی را کاهش می‌دهد.

سبزیجات چلیپایی

سبزیجات چلیپایی مانند کلم بروکلی، کلم بروکسل، کلم پیچ و گل کلم نقش مهمی در حمایت از سلامت کبد دارند. این سبزیجات آنزیم‌های کبدی مسئول سم‌زدایی مواد سرطان‌زا و دیگر مواد مضر را فعال می‌کنند و سرشار از ترکیبات مفید برای کبد هستند. خواص آنتی‌اکسیدانی سبزیجات چلیپایی از سلول‌های کبدی در برابر آسیب محافظت می‌کند.


منبع: فرتاک نیوز

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:











منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار