چند دسر پاییزی خوشمزه و سریع با همزن خانگی
به گزارش پارسینه پلاس، فصل پاییز با طعم و رنگ خاص خود، همواره الهامبخش تهیه دسرهای متفاوت و جذاب است. ترکیب میوههای پاییزی همچون سیب، گلابی، کدو حلوایی و دارچین بافتی گرم، شیرین و دلنشین به دسرها میبخشد که میتوان آنها را بهراحتی در خانه آماده کرد. بهرهگیری از ابزارهای آشپزخانه مانند همزن خانگی روند تهیه این
به گزارش پارسینه پلاس، فصل پاییز با طعم و رنگ خاص خود، همواره الهامبخش تهیه دسرهای متفاوت و جذاب است. ترکیب میوههای پاییزی همچون سیب، گلابی، کدو حلوایی و دارچین بافتی گرم، شیرین و دلنشین به دسرها میبخشد که میتوان آنها را بهراحتی در خانه آماده کرد. بهرهگیری از ابزارهای آشپزخانه مانند همزن خانگی روند تهیه این دسرها را بسیار سادهتر میسازد و زمان آمادهسازی را کاهش میدهد. در ادامه، چند دسر پاییزی ساده، خوشمزه و قابل تهیه با همزن خانگی معرفی میشود.
کیک سیب و دارچین

یکی از پرطرفدارترین دسرهای پاییزی، کیک سیب و دارچین است. این دسر بافتی نرم، عطری دلپذیر و طعمی ملایم دارد که برای عصرهای خنک پاییزی بسیار مناسب است. مواد لازم برای تهیه کیک سیب و دارچین شامل موارد زیر است:
- تخممرغ
- شکر قهوهای
- آرد
- دارچین
- وانیل
- روغن
- سیب رندهشده
در ادامه به طرز تهیه کیک سیب و دارچین میپردازیم:
ابتدا تخممرغ و شکر را با همزن یا هر همزن خانگی دیگر بهخوبی مخلوط کنید تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس مواد خشک شامل آرد و دارچین را الک کرده و به مخلوط بیفزایید. سیب رندهشده را نیز اضافه کرده و هم بزنید. پس از آماده شدن مواد، آنها را در قالب ریخته و در فر قرار دهید. بافت مرطوب این کیک، آن را به یکی از بهترین دسرهای خانگی پاییزی تبدیل میکند.
موس کدو حلوایی

کدو حلوایی علاوه بر ارزش غذایی بالا، طعم خاص و دلپذیری دارد که در ترکیب با خامه و ادویههای معطر میتواند دسری منحصر به فرد به وجود آورد. مواد لازم برای تهیه موس کدو حلوایی شامل موارد زیر است:
- پوره کدو حلوایی
- خامه فرم گرفته
- شکر
- دارچین، زنجبیل و جوز هندی
- ژلاتین
در ادامه به طرز تهیه موس کدو حلوایی میپردازیم:
ابتدا خامه را با استفاده از همزن بوش به صورت فرم گرفته درآورید. سپس پوره کدو حلوایی و شکر را در ظرفی جداگانه مخلوط کرده و ادویهها را بیفزایید. ژلاتین را در آب حل کرده و به مخلوط اضافه کنید. در پایان، خامه فرم گرفته را به آرامی به مواد اضافه کرده و موس را در ظرفهای سرو بریزید. برای سفت شدن، آن را در یخچال قرار دهید. این دسر بافتی سبک و طعمی گرم دارد.
براونی شکلاتی با گردو

براونی یکی از دسرهای کلاسیک و مورد علاقه در تمام فصول است اما افزودن مغزهای پاییزی مانند گردو، آن را به یک گزینه ویژه برای فصل پاییز تبدیل میکند. مواد لازم برای تهیه براونی شکلاتی با گردو شامل موارد زیر است:
- شکلات تختهای تلخ
- کره
- شکر
- تخممرغ
- آرد
- گردوی خرد شده
در ادامه به طرز تهیه براونی شکلاتی با گردو میپردازیم:
شکلات و کره را به روش بنماری ذوب کرده، سپس با شکر و تخممرغ مخلوط کنید. استفاده از یک همزن خانگی روند مخلوط شدن را سریعتر و یکنواختتر میسازد. آرد را اضافه کرده و در نهایت گردو را بیفزایید. مواد را در قالب بریزید و در فر بپزید. این براونی بافتی مرطوب و طعمی غلیظ دارد و میتواند همراه با قهوه عصرگاهی سرو شود.
دسر پاناکوتای گلابی با سس انار
این دسر ایتالیایی در ترکیب با میوههای ایرانی، رنگ و بویی پاییزی به خود میگیرد. پاناکوتا بافتی لطیف دارد و با میوههای فصل میتواند طعمی کاملا متفاوت بیابد. مواد لازم برای تهیه دسر پاناکوتای گلابی با سس انار شامل موارد زیر است:
- خامه و شیر
- شکر
- پوره گلابی
- ژلاتین
- سس انار (ترکیب آب انار و کمی نشاسته)
در ادامه به طرز تهیه دسر پاناکوتای گلابی با سس انار میپردازیم:
خامه، شیر و شکر را روی حرارت ملایم گرم کنید. ژلاتین را به صورت جداگانه آماده کرده و به ترکیب بیفزایید. پوره گلابی را نیز اضافه کرده و مخلوط را با همزن بوش هم بزنید تا کاملا یکدست شود. مایع را در قالبها ریخته و در یخچال بگذارید. پس از سرد شدن، با سس انار سرو شود.
چیزکیک بدون فر با طعم دارچین و خرمالو

چیزکیک یکی دیگر از دسرهایی است که میتوان آن را با طعمهای متنوع پاییزی ترکیب کرد. خرمالو با شیرینی طبیعی خود، گزینهای مناسب برای این دسر است. مواد لازم برای تهیه چیزکیک بدون فر با طعم دارچین و خرمالو شامل موارد زیر است:
- بیسکویت پودر شده
- کره ذوبشده
- پنیر خامهای
- شکر
- پوره خرمالو
- دارچین
- ژلاتین
در ادامه به طرز تهیه چیزکیک بدون فر با طعم دارچین و خرمالو میپردازیم:
ابتدا پایه بیسکویتی را با مخلوط بیسکویت و کره آماده کرده و در قالب پرس کنید. پنیر خامهای، شکر، پوره خرمالو و دارچین را با همزن خانگی هم بزنید تا مخلوطی صاف و یکدست به دست آید. ژلاتین را اضافه کرده و مواد را روی لایه بیسکویتی بریزید. قالب را برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا دسر آماده شود. این چیزکیک طعمی ملایم و بافتی سبک دارد.
کیک هویج با کرم پنیر
کیک هویج یکی از دسرهای پرطرفدار فصلهای خنک است. ترکیب طعم ملایم هویج با ادویههایی مانند دارچین، کیک را به یک انتخاب جذاب برای پاییز تبدیل میکند. مواد لازم برای تهیه کیک هویج با کرم پنیر شامل موارد زیر است:
- تخممرغ
- شکر
- آرد
- هویج رندهشده
- دارچین و هل
- روغن
- گردو خرد شده
مواد لازم برای کرم پنیر شامل موارد زیر است:
- پنیر خامهای
- شکر
- وانیل
در ادامه به طرز تهیه کیک هویج با کرم پنیر میپردازیم:
مواد اصلی را با همزن ترکیب کرده و در قالب بریزید. برای تهیه کرم پنیر نیز همه مواد را با استفاده از همزن بوش به خوبی مخلوط کنید تا کرمی یکدست حاصل شود. پس از پخت کیک، اجازه دهید کاملا خنک شود و سپس با کرم پنیر آن را پوشش دهید.
نکات تکمیلی برای تهیه دسرهای پاییزی
- استفاده از ادویهها: دارچین، زنجبیل، هل و جوز هندی حس گرم و دلپذیر پاییز را در دسرها القا میکنند.
- میوههای فصل: سیب، گلابی، خرمالو، کدو حلوایی و انار بیشترین سازگاری را با دسرهای خانگی دارند.
- توجه به دمای مواد اولیه: برای رسیدن به بهترین بافت، مواد اولیه مانند تخممرغ و کره بهتر است همدما با محیط باشند.
- بهرهگیری از ابزار مناسب: یک همزن چندکاره میتواند جایگزین مراحل زمانبر همزدن دستی شده و کیفیت کار را بالا ببرد.
مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0