به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، انگور از جمله میوههایی است که خیلی راحت خورده میشود و در تهیه دسر، سالاد و آبمیوهها هم میتوان از آن استفاده کرد. انگورها منبع خوبی از ویتامین C و K هستند و چربی کمی دارند اما چگونه میتوان فهمید انگوری که میخورید هنوز خراب نشده و سالم و تازه است.
در این مطلب روشهایی برای تشخیص سالم و خراب بودن انگور را معرفی خواهیم کرد.
رنگ انگور
انگور انواع مختلفی دارد که میتواند قرمز، سبز یا زرد باشد. انگور سبز تیره در واقع هنوز نرسیده و ترش است. انگور رسیده سبز مایل به زرد است و انگور قهوه ای نشان دهنده خرابی آن است.
قبل از خرید انگور دقت کنید که همه یک رنگ باشند و در میان آنها انگور قهوه ای یا کپک زده وجود نداشته باشد زیرا در عرض یک یا دو روز باعث خرابی بقیه انگورها نیز خواهد شد.
سفتی و نرمی انگور
با فشار دادن یکی از حبه های انگور میتوانید متوجه نرمی و سفتی آن شوید. انگور تازه سفتتر و شادابتر است و اگر انگوری نرم باشد به این معناست که بیش از حد رسیده و به زودی خراب میشود.
انگور نباید له شده و شکل خود را از دست داده باشد. انگوری که خراب باشد لزج و کوچکتر است.
طعم انگور
مهمترین کاری که قبل از خرید انگور باید انجام دهید، مزه کردن آن است. فقط با تست مزه میتوانید کیفیت انگور را تشخیص دهید. بعضی انگورها در ظاهر سالم هستند اما طعم بدی دارند.
همچنین میتوانید انگوری که بیشتر دوست دارید را بخرید زیرا بعضیها انگور شیرین دوست دارند و بعضی انگور ترش را ترجیح میدهند.
بوی انگور
اگر شک دارید انگور خراب است یا سالم، آن را بو کنید. اگر خراب باشد بوی ترش و نامطبوع سرکه میگیرد که هرگز نباید آن را بخرید.

روش های خرید انگور تازه
یک خوشه انگور بردارید و به آرامی تکان دهید. اگر چند انگور بیفتد، به این معنا است که انگور خیلی تازه نیست. اگر همه انگورها چسبیده به خوشه باقی بمانند یعنی تازه است.
دومین نکته خوشه انگور است، خوشه انگور باید سبز باشد و قهوه ای و خشک نباشد.
انگورها را بدون این که بشویید داخل یخچال نگه دارید و قبل از مصرف بشویید، زیرا این کار باعث میشود که انگور زودتر خراب شود. اگر مجبور هستید آن را بشویید، پس کاملا خشک کنید و سپس در یخچال بگذارید.
روش های نگهداری انگور
– انگور را در یک ظرف دربسته نگه دارید.
– همچنین میتوانید آن را در کیسه پلاستیکی نگهداری کنید.
– قبل از قرار دادن انگور در یخچال از خشک بودن آن اطمینان حاصل کنید.
– اگر تمام این شرایط را رعایت کنید انگورها تا ۱۰ روز داخل یخچال و یا ۵ روز در فضای اتاق تازه میمانند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0