۵ ماده غذایی در آستانه انقراض؛ از کاکائو تا توتفرنگی
به گزارش پارسینه به نقل از عصر ایران، برای بسیاری از ما غذا مفهومی فراتر از چیزی است که می خوریم. غذا می تواند دریچه ای برای فهم فرهنگ های مختلف یا حتی نشانه ای از عشق پدر یا مادر به خانواده و فرزندانش باشد. حالا این سوال به وجود می آید که با توجه به تغییرات
به گزارش پارسینه به نقل از عصر ایران، برای بسیاری از ما غذا مفهومی فراتر از چیزی است که می خوریم. غذا می تواند دریچه ای برای فهم فرهنگ های مختلف یا حتی نشانه ای از عشق پدر یا مادر به خانواده و فرزندانش باشد.
حالا این سوال به وجود می آید که با توجه به تغییرات اقلیمی و دیگر دلایل اگر برخی از مواد غذایی دیگر در دسترس نباشند به ما چه احساسی دست خواهد داد. در این مجال به نقل از استارز اینسایدر ۵ ماده غذایی و خوراکی محبوب را که در معرض خطر انقراض هستند آوردهایم:
مرغ

شاید جالب باشد اگر بدانید یک سوم از انواع گونه های مرغ در جهان در آستانه انقراض قرار دارند. علت اصلی این مسأله تغییرات اقلیمی و بیماری هاست.
توت فرنگی

این میوه خوشمزه هم در خطر است. گرم شدن هوای کره زمین مهم ترین دلیل کاهش تولید توت فرنگی و در آستانه انقراض قرار گرفتن آن است.
کاکائو

شاید کمتر از یک دهه به پایان عمر این ماده خوراکی پرطرفدار باقی مانده باشد. طبق یک تحقیق انجام شده توسط مرکز بین المللی کشاورزی حاره، تولید کاکائو تا قبل از سال ۲۰۳۰ کاهش بسیار شدیدی خواهد یافت و بازهم گرم شدن کره زمین مقصر اصلی است.
عسل

جمعیت زنبور عسل هم در پی گرم شدن کره زمین در حال کاهش است و ممکن است به زودی با جهانی بدون عسل رو به رو شویم.
نان گندم

گندم هم احتمالا از بحران گرم شدن کره زمین جان سالم به در نخواهد برد. پس طرفداران نان گندمی هم در صورت متوقف نشدن بحران گرم شدن کره زمین باید خود را برای جهانی بدون گندم آماده کنند.
مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0