راهکارهای موثر برای از بین بردن بوی زهم تخممرغ
به گزارش پارسینه پلاس به نقل از همشهری آنلاین، این گزارش به سراغ پنج ترفند کاملاً کاربردی رفته که در آشپزخانههای حرفهای و خانگی نتیجهشان ثابت شده است. اگر از بوی زهم تخممرغ خسته شدهاید، این مطلب میتواند کار را برای همیشه حل کند. تخممرغ یکی از پرمصرفترین مواد غذایی در آشپزی روزمره است؛ از
به گزارش پارسینه پلاس به نقل از همشهری آنلاین، این گزارش به سراغ پنج ترفند کاملاً کاربردی رفته که در آشپزخانههای حرفهای و خانگی نتیجهشان ثابت شده است. اگر از بوی زهم تخممرغ خسته شدهاید، این مطلب میتواند کار را برای همیشه حل کند.
تخممرغ یکی از پرمصرفترین مواد غذایی در آشپزی روزمره است؛ از نیمرو و املت تا کوکو، کتلت، کیک و انواع شیرینی. با این حال، بسیاری از افراد از «بوی زهم تخممرغ» شکایت میکنند؛ بویی که حتی میتواند باعث شود یک غذا یا شیرینی بیاشتها به نظر برسد. اما این بو از کجا میآید؟ ترکیبات گوگردی که هنگام حرارت فعال میشوند، لایه نازک روی سفیده تخممرغ، ماندگی تخممرغ یا حتی چربیهای مانده در ظرف پخت میتوانند این بو را تقویت کنند. خوشبختانه چند ترفند ساده وجود دارد که آشپزهای حرفهای از آنها استفاده میکنند و نتیجه را کاملاً تغییر میدهد.
اولین ترفند مؤثر، استفاده کنترلشده از وانیل است. وانیل دشمن طبیعی بوی گوگردی تخممرغ محسوب میشود. اما نکته مهم این است که مقدار استفاده باید بسیار کم باشد. برای کیکها و دسرها، تنها ۲ تا ۳ قطره وانیل کفایت میکند. مقدار بیشتر ممکن است طعم تلخ یا مصنوعی ایجاد کند. حتی میتوان زرده را پیش از اضافهکردن به سایر مواد، ۳۰ ثانیه با شکر و وانیل زد تا بوی خام زرده از بین برود. این روش در شیرینیپزی حرفهای بسیار مرسوم است و نتیجه آن کاملاً قابلتشخیص است

دومین راهکار، استفاده از چند قطره آبلیمو یا سرکه سفید است. این روش هم در غذاهای شور کاربرد دارد و هم در غذاهای شیرین. یک قطره آبلیمو به ازای هر تخممرغ کافی است تا بوی زهم خنثی شود بدون اینکه طعم غذا تغییر کند. حتی تخممرغهای آبپز نیز با کمی سرکه در آب پخت، بوی خام کمتری خواهند داشت. این تکنیک را بسیاری از سرآشپزها هنگام تهیه املتهای بزرگ استفاده میکنند، زیرا اسید ملایم آبلیمو واکنشهای گوگردی را کاهش میدهد.
سومین ترفند، استفاده از ادویههای خاص برای خنثیکردن بوست. پودر سیر، فلفل سیاه، پاپریکا و زردچوبه از مؤثرترین ادویههایی هستند که رایحه تخممرغ را تعدیل میکنند. این روش بیشتر در غذاهای ایرانی مانند کوکو و انواع کتلت کاربرد دارد و نتیجه را حرفهایتر میکند. تنها یک پینچ کوچک کافی است تا بو به شکل محسوسی کم شود.
چهارمین نکته، کنترل حرارت است. حرارت بسیار کم باعث ماندن طولانی تخممرغ روی شعله و فعالترشدن ترکیبات بوزا میشود. از طرفی حرارت خیلی بالا باعث سوختگی و تشدید بو میگردد. بهترین روش استفاده از حرارت ملایمِ رو به بالا است تا تخممرغ سریع ببندد بدون اینکه بوی زهم تولید کند.
پنجمین ترفند، توجه به تمیزی ظرف است. بسیاری نمیدانند که بوی زهم تخممرغ تمایل زیادی به چسبیدن به چربیهای مانده در ماهیتابه دارد. اگر ظرف کاملاً تمیز نباشد، بوی تخممرغ چند برابر میشود. یک شستوشوی سریع قبل از پخت میتواند تفاوت زیادی ایجاد کند.
در مجموع، کنترل بوی زهم تخممرغ یک مهارت ساده است که با رعایت چند نکته کوچک بهراحتی به دست میآید. از وانیل و اسیدهای ملایم گرفته تا ادویه و حرارت درست همه اینها ابزارهایی هستند که میتوانند آشپزی روزمره را حرفهایتر، لذتبخشتر و بدون بو کنند. اگر این ترفندها بهصورت ترکیبی استفاده شوند، نتیجه تقریباً همیشه مطلوب خواهد بود.
مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0