کد خبر : 383820
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۳

راز خوشمزگی کباب عروگ ؛ کباب عراقی که همه را عاشق خود می‌کند

راز خوشمزگی کباب عروگ ؛ کباب عراقی که همه را عاشق خود می‌کند

به گزارش همشهری آنلاین، برخلاف گذشته که مردم جز غذاهای سنتی مانند انواع خورشت‌ها و پلوها و آبگوشت و آش میل به امتحان سایر غذاها نداشتند. در دنیای امروز با پیدایش اینترنت و گسترش فضای مجازی مردم با انواع غذاهای کشورهای مختلف دنیا آشنا شده‌اند و در برخی از رستوران‌ها نیز سرو می‌شوند. فرارو نوشت،

به گزارش همشهری آنلاین، برخلاف گذشته که مردم جز غذاهای سنتی مانند انواع خورشت‌ها و پلوها و آبگوشت و آش میل به امتحان سایر غذاها نداشتند. در دنیای امروز با پیدایش اینترنت و گسترش فضای مجازی مردم با انواع غذاهای کشورهای مختلف دنیا آشنا شده‌اند و در برخی از رستوران‌ها نیز سرو می‌شوند.

فرارو نوشت، در این میان غذاهای ترکی، عربی و افغانی بسیار خوشمزه و مشهور هستند و به دلیل نزدیکی مرزی و فرهنگی با ایران، این غذاها در میان ایرانیان بیشتر از سایر غذاهای سایر کشورها طرفدار دارند. کباب عروگ نوعی کباب عربی است که اصالت آن به کشور عراق برمی‌گردد.

این کباب که از گوشت و سبزیجاتی مانند فلفل دلمه‌ای، گوجه فرنگی، سیر، جعفری و… تهیه می‌شود، طعم خاص و متفاوتی دارد. اگر دوست دارید این کباب خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کباب عروک همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه کباب عروگ

گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
پیاز بزرگ: ۱ عدد
گوجه فرنگی: ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای متوسط: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری شده: ۳ قاشق غذاخوری
آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پودر زیره، پاپریکا، فلفل قرمز، سماق و پودر کاری: به میزان لازم
سیر: ۲ حبه
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

در این باره:

طرز تهیه کباب عروگ

راز خوشمزگی کباب عروگ ؛ کباب عراقی که همه را عاشق خود می کند

برای درست کردن این کباب خوشمزه ابتدا پیاز را رنده ریز بزنید و آب اضافه پیاز را بگیرید و داخل یک کاسه مناسب به گوشت چرخ شده اضافه کنید.

فلفل دلمه‌ای را خیلی ریز خرد کنید و به گوشت اضافه کنید.

گوجه فرنگی را پوست بگیرید و گوشت داخل گوجه را خارج کنید و به صورت خیلی ریز خرد کنید و به مواد بالا اضافه کنید.

حالا جعفری ساطوری شده، آرد نخودچی، رب گوجه فرنگی، سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه و قرمز، سماق، پاپریکا، پودر زیره و ادویه کاری را اضافه کنید و مواد را با دست خیلی خوب ورز بدهید تا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند.

در مرحله بعد مقداری روغن داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا داغ شود.

اندازه یک نارنگی کوچک از مایه گوشتی بردارید و کف دستتان به صورت کامل پهن کنید طوری که به پهنای کف دستتان باشد.

حالا کباب‌ها را داخل روغن داغ قرار بدهید و حرارت را کم کنید تا هر دو طرف کباب کاملا سرخ شود.

در این مرحله کباب عروگ خوشمزه ما آماده سرو است که می‌توانید آن را همراه با نان یا در کنار برنج میل کنید، نوش جان.

نکات مهم
ـ کباب‌ عروگ را می‌توانید با گوشت گوسفند یا گوساله تهیه کنید؛ اما به این نکته توجه داشته باشید که اگر کباب تابه‌ای را با گوشت گوسفند درست می‌کنید، گوشت گوسفند در فرآیند پخت آب می‌شود؛ بنابراین سایز آن کوچک می‌شود و باید کباب‌ها را کمی بزرگ‌تر درست کنید؛ اما گوشت گوساله آب نمی‌شود. برای تهیه کباب تابه‌ای بهتر است از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید.

ـ فلفل دلمه‌ای یکی از سبزیجات پرخاصیت است که مصرف آن برای تمامی افراد به‌ویژه کودکان توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم قوی‌تری دارد. فلفل دلمه‌ای به دلیل مواد مغذی ازجمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرماخوردگی است و همچنین برای درمان کم‌خونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و رفع یبوست بسیار مفید است.

ته فلفل دلمه‌ای برجستگی‌هایی وجود دارد. فلفل دلمه‌هایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند، ماده هستند. فلفل دلمه‌ای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خام‌خواری مناسب‌تر از فلفل نر است. فلفل دلمه‌ای که سه برجستگی در زیر خود دارد، نر است. تخم کم‌تری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از آن استفاده می شود و در آشپزی کاربردی‌تر است. برعکس فلفل دلمه‌ای ماده بعد از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمی‌شود و خوشمزه باقی می‌ماند.

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار