کد خبر : 384057
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ - ۹:۵۵

کوفته ایتالیایی؛ غذایی مدرن با ترکببی جذاب از گوشت و پنیر

کوفته ایتالیایی؛ غذایی مدرن با ترکببی جذاب از گوشت و پنیر

به گزارش همشهری آنلاین، اگر فکر می‌کنید ایتالیا فقط به پاستا و پیتزاهایش معروف است، سخت در اشتباهید! مردم ایتالیا در درست کردن انواع غذاهای خوشمزه، شیرینی‌ها و دسرهای رنگارنگ نیز تبحر خاصی دارند. فرارو نوشت، کوفته ایتالیایی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب این کشور است که از ترکیب گوشت چرخ شده، تخم

به گزارش همشهری آنلاین، اگر فکر می‌کنید ایتالیا فقط به پاستا و پیتزاهایش معروف است، سخت در اشتباهید! مردم ایتالیا در درست کردن انواع غذاهای خوشمزه، شیرینی‌ها و دسرهای رنگارنگ نیز تبحر خاصی دارند.

فرارو نوشت، کوفته ایتالیایی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب این کشور است که از ترکیب گوشت چرخ شده، تخم مرغ، نان خیس خورده، پنیر پارمسان و… تهیه می‌شود و داخل سسی از پوره گوجه فرنگی می‌پزد. ماده اصلی این خوراک، پنیر پارمسان است. اگر دوست دارید این غذای حاضری و خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کوفته ایتالیایی همراه ما باشید.

مواد لازم برای پخت کوفته ایتالیایی

گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
نان باگت کوچک: ۱ عدد
شیر: نصف لیوان
پنیر پارمسان: نصف لیوان
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم

کوفته ایتالیایی؛ غذایی مدرن با ترکببی جذاب از گوشت و پنیر

مواد لازم برای تهیه سس کوفته

پیاز: ۱ عدد
سیر: ۳ حبه
پوره گوجه فرنگی: ۱ لیوان
نمک و فلفل: به میزان لازم
برگ ریحان: ۱۰ عدد
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه کوفته ایتالیایی

کوفته ایتالیایی؛ غذایی مدرن با ترکببی جذاب از گوشت و پنیر

در این باره:

برای درست کردن این کوفته خوشمزه ابتدا نان باگت را خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس روی آن شیر بریزید تا خیس بخورد.

بعد نان باگت‌ها را با دست فشار بدهید تا شیر اضافه‌اش گرفته شود و داخل کاسه بریزید.

تخم مرغ‌ها را همراه با گوشت چرخ کرده، پنیر پارمسان، نمک، فلفل و جعفری خرد شده اضافه کنید، سپس حدود سه تا چهار قاشق غذاخوری سرپر پنیر پارمسان بریزید و مواد را خوب ورز بدهید و کوفته قلقلی‌های درشت درست کنید.

داخل یک ماهی تابه گود کمی روغن بریزید و بعد پیاز پوست گرفته و خرد شده را اضافه کنید.

اجازه بدهید پیاز نرم و طلایی شود، سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی نمک و فلفل بریزید.

حالا پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و با پیاز داغ کمی تفت بدهید و برگ ریحان‌ها را به صورت درسته داخل پوره بیندازید.

وقتی سس شروع به جوشیدن کرد، کوفته‌ها را داخل سس بچینید و درب ماهی تابه را بگذارید.

اجازه بدهید مواد با حرارت کم بپزد و سس غلیظ شود و به روغن بیاید.

وقتی کوفته‌ها کاملا پخت یعنی غذا آماده است.

کوفته‌ها را همراه با سس داخل ظرف سرو بکشید و روی آن پنیر پارمسان بپاشید، نوش جان.

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار