کد خبر : 384224
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۸

طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی با نکات مهم

طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی با نکات مهم

به گزارش پارسینه پلاس، با فرارسیدن پاییز و زمستان، سرماخوردگی ها رایج تر می شوند و بدن نیازمند غذاهای مقوی و گرم است. آش شلغم یکی از بهترین گزینه ها برای پیشگیری و کاهش علائم سرماخوردگی به شمار می رود. شلغم به دلیل خواص ضدالتهابی و آنتی بیوتیکی طبیعی، می تواند التهاب گلو، سرفه خشک و گرفتگی

به گزارش پارسینه پلاس، با فرارسیدن پاییز و زمستان، سرماخوردگی ها رایج تر می شوند و بدن نیازمند غذاهای مقوی و گرم است. آش شلغم یکی از بهترین گزینه ها برای پیشگیری و کاهش علائم سرماخوردگی به شمار می رود. شلغم به دلیل خواص ضدالتهابی و آنتی بیوتیکی طبیعی، می تواند التهاب گلو، سرفه خشک و گرفتگی بینی را کاهش دهد و سیستم ایمنی بدن را تقویت کند. در ادامه، طرز تهیه آش شلغم ساده و مقوی را به شما آموزش می دهیم تا بتوانید این غذای سالم و خوشمزه را در خانه تهیه کنید.

طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی

مواد لازم آش شلغم

  • عدس یا ماش: نصف پیمانه
  • شلغم: ۴ تا ۵ عدد
  • لپه: نصف پیمانه
  • سبزی آش (گشنیز، جعفری، اسفناج): نصف پیمانه
  • برنج نیم دانه: یک پیمانه
  • پیاز: ۲ عدد
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن و زردچوبه: برای تفت دادن پیاز

طرز تهیه آش شلغم

۱. آماده سازی و پخت حبوبات

ابتدا پیازها را رنده یا خرد کنید و در تابه ای با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس کمی زردچوبه اضافه کنید تا عطر و رنگ آش بهتر شود. عدس یا ماش را در قابلمه با مقداری آب روی حرارت زیاد بگذارید تا به جوش بیاید، سپس شعله را کم کنید تا حبوبات به آرامی بپزند. وقتی حبوبات تقریباً نرم شدند، برنج نیم دانه را اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا برنج و حبوبات با هم بپزند.

۲. اضافه کردن شلغم و سبزیجات

شلغم ها را پوست گرفته و نگینی خرد کنید. سبزی های آش را نیز ریز خرد کنید. شلغم و سبزی ها را به قابلمه اضافه کنید و کمی نمک و فلفل بریزید. اجازه دهید مواد حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر با هم بپزند تا آش غلیظ و خوشمزه شود.

۳. سرو و تزیین

بعد از پخت آش، آن را در ظرف سرو بریزید و با مواد دلخواه تزئین کنید. معمولاً کشک، نعناع داغ، پیاز داغ و حتی سیر داغ برای تزئین استفاده می شوند تا طعم و عطر آش بهتر شود.

نکات تکمیلی و توصیه ها

  • آش شلغم را می توان با گوشت قلقلی یا بدون گوشت تهیه کرد تا مناسب گیاهخواران هم باشد.
  • در برخی مناطق ایران مانند یزد، آش شلغم همراه با گوشت تهیه می شود، اما نسخه سنتی خراسانی بدون گوشت است.
  • شلغم علاوه بر آش، می تواند در سوپ و خوراک های دیگر هم برای مقابله با سرماخوردگی استفاده شود.
  • اگر سبزی های خاصی ندارید، فقط با اسفناج نیز می توانید آش خوشمزه ای تهیه کنید.

نتیجه گیری

آش شلغم یک غذای گرم، مقوی و دارویی برای فصل های سرد است که هم سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و هم علائم سرماخوردگی را کاهش می دهد. تهیه آن ساده و سریع است و با کمی خلاقیت در تزئین و افزودن مواد، می تواند به یکی از محبوب ترین آش های خانوادگی شما تبدیل شود. این آش نه تنها خوشمزه است، بلکه سلامت شما و خانواده تان را در برابر سرماخوردگی ها تضمین می کند

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار