شام امشب با من: سوپ دال عدس؛ شاهکار یک ساعته که میز شام شما را نجات میدهد!
به گزارش پارسینه ، این دستور پخت ساده به شما کمک میکند تا یک کاسه سوپ دال عدس گرم و خوشمزه را، که مناسب هر فصل و سفرهای است، بهآسانی آماده کنید. مواد لازم برای یک تجربه طعم بینظیر (مناسب ۴ نفر) تهیه این سوپ به مواد اولیهای نیاز دارد که به راحتی در هر
به گزارش پارسینه ، این دستور پخت ساده به شما کمک میکند تا یک کاسه سوپ دال عدس گرم و خوشمزه را، که مناسب هر فصل و سفرهای است، بهآسانی آماده کنید.
مواد لازم برای یک تجربه طعم بینظیر (مناسب ۴ نفر)
تهیه این سوپ به مواد اولیهای نیاز دارد که به راحتی در هر آشپزخانهای یافت میشوند.
دال عدس: ۱ لیوان (نصف پیمانه، حدود ۲۰۰ گرم)
نکته: برای کاهش زمان پخت و بهبود هضم، بهتر است دال عدس را نیم ساعت قبل خیس کنید.
پیاز: ۱ عدد متوسط
سیبزمینی: ۱ عدد کوچک تا متوسط
هویج: ۱ عدد متوسط
آب جوش یا عصاره مرغ/سبزیجات: ۱ لیتر
روغن مایع یا روغن زیتون (برای تفت دادن)
چاشنیها و ادویههای ضروری
کلید یک سوپ دال عدس خوشطعم، استفاده از ادویههای مناسب است. این مواد اولیه را دم دست خود داشته باشید:
نمک: ۱ قاشق چایخوری (به مقدار لازم و با توجه به ذائقهتان)
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
فلفل تند خشک: ۱ عدد (اختیاری، برای ایجاد طعم تند ملایم)
جعفری تازه: به مقدار لازم (برای عطر و تزیین)
خامه یا شیر نارگیل: کمی (اختیاری، برای سرو و غلظت بیشتر)
مراحل گام به گام تهیه سوپ دال عدس
برای تهیه این سوپ مقوی، تنها کافی است مراحل زیر را دنبال کنید:
آمادهسازی سبزیجات و تفت دادن
پیاز، سیبزمینی و هویج را بهصورت نگینی یا درشت برش دهید.
در یک قابلمه مناسب، کمی روغن بریزید و سبزیجات را به همراه نمک، فلفل سیاه و فلفل تند خشک (در صورت استفاده) به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند و عطر ادویهها آزاد شود.
اضافه کردن دال عدس
دال عدسهای خیسشده و آبکششده را به مخلوط سبزیجات و ادویهها اضافه کنید.
محتویات را برای ۳ دقیقه دیگر تفت دهید. این کار باعث میشود طعم ادویهها بهتر جذب عدس شود.
پخت سوپ
۱ لیتر آب جوش یا عصاره مرغ/سبزیجات را به محتویات قابلمه اضافه کنید.
درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید سوپ به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بجوشد تا دال عدس و سبزیجات کاملاً نرم شوند.
پوره کردن و تنظیم بافت
بعد از پخت کامل، سوپ را با استفاده از گوشتکوب برقی یا مخلوطکن (بلندر) پوره کنید تا به بافت یکدست و غلیظ دلخواه برسید.
در این مرحله، طعم سوپ را بچشید و در صورت لزوم، نمک یا فلفل بیشتری اضافه کنید.
سرو و تزیین نهایی
در انتهای کار، جعفری تازه خردشده را به سوپ اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
سوپ را در کاسههای سرو بریزید. برای تزیین نهایی میتوانید از کمی خامه، شیر نارگیل و مقداری جعفری تازه خرد شده استفاده کنید.
نان سیر و کنجد: مکمل بینظیر سوپ دال عدس
این نان تُرد و خوشعطر، یک همراه عالی برای سوپ دال عدس است و به سادگی قابل تهیه میباشد.
مواد لازم برای سس نان
سیر: ۱ حبه (ریز خرد یا رنده شده)
جعفری: ۱ قاشق غذاخوری خرد شده
نمک
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه نان سیر
سیر، جعفری، نمک و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید تا یک سس معطر به دست آید.
برشهای نان (مانند نان باگت یا تست) را با این سس آغشته کنید.
روی نانها کمی کنجد بپاشید.
فر را از قبل روی دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
نانها را به مدت کوتاه (حدود ۵ تا ۸ دقیقه) در فر قرار دهید تا طلایی و ترد شوند.
نکته برای فر کانوکشن (مانند سولاردوم): در صورت استفاده از دستگاههای دارای حالت کانوکشن (همرفت)، میتوانید آن را روی دمای ۱۹۰ درجه تنظیم کنید.
مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0