گذاشتن این میوه ها در یخچال اشتباهه اشتباه / دونستنی هایی که کدبانوها حواسشون هست
شایانیوز- همه ما دوست داریم میوه ها تازه و خوشمزه بمانند و وقتی آن ها را میخوریم، از طعم طبیعی و بافت عالیشان لذت ببریم. اما گاهی اوقات با یک اشتباه ساده، مثل گذاشتن بعضی میوه ها در یخچال، نتیجه کاملا برعکس میشود و طعم، بافت یا رنگ آن ها خراب میشود. شاید فکر کنید
شایانیوز- همه ما دوست داریم میوه ها تازه و خوشمزه بمانند و وقتی آن ها را میخوریم، از طعم طبیعی و بافت عالیشان لذت ببریم. اما گاهی اوقات با یک اشتباه ساده، مثل گذاشتن بعضی میوه ها در یخچال، نتیجه کاملا برعکس میشود و طعم، بافت یا رنگ آن ها خراب میشود. شاید فکر کنید همه میوه ها باید در یخچال بمانند تا تازه بمانند، اما واقعیت این است که بعضی از میوه ها با سرما سازگار نیستند و بهتره که در دمای اتاق نگهداری شوند. اگر میخواهید از خرید میوه ها بهترین استفاده را ببرید و همیشه تازه و خوشمزه بمانند، این ۵ میوه را بهتر است در یخچال نگذارید.
![]()
موز
موز یکی از محبوب ترین میوه هاست، اما نگهداری آن در یخچال اشتباه است. سرما باعث میشود پوست موز سیاه شده و روند رسیدن آن کند شود، هرچند داخل میوه ممکن است کمی سالم بماند. بهترین روش، گذاشتن موز در محیطی خنک و خشک است. اگر موز رسیده را خریدهاید و میخواهید کمی دیرتر بخورید، میتوانید آن را جداگانه و در کیسه کاغذی در محیط خانه نگهداری کنید.
![]()
گوجه فرنگی
شاید عجیب به نظر برسد، اما گوجه فرنگی هم از جمله میوه هایی است که نباید در یخچال نگهداری شود. سرما بافت گوجه را خراب میکند و طعم طبیعی و شیرینی آن از بین میرود. بهترین روش این است که گوجه ها را در دمای اتاق و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید و قبل از مصرف اگر نیاز به خنک شدن داشتند، چند دقیقه کوتاه در یخچال بگذارید.
![]()
موز سبز و آووکادو نرسیده
این دسته از میوه ها هنوز در حال رسیدن هستند و نگهداری در یخچال روند رسیدن طبیعی آن ها را متوقف میکند. برای آووکادو نرسیده و موز سبز، بهترین روش نگهداری در محیط اتاق است تا به تدریج برسند و به طعم واقعی خود برسند. وقتی رسیدند و میخواهید چند روز بیشتر نگه دارید، آن زمان میتوانند به یخچال منتقل شوند.
![]()
خربزه و طالبی کامل
خیلیها عادت دارند خربزه یا طالبی کامل را بلافاصله در یخچال بگذارند، اما این کار باعث از دست رفتن عطر و طعم طبیعی میوه میشود. بهتر است این میوه ها در دمای محیط و در جای خشک نگهداری شوند و فقط بعد از برش، برای چند ساعت کوتاه در یخچال بمانند تا تازه و خوشمزه باقی بمانند.
![]()
انبه و میوه های گرمسیری نرسیده
میوه های گرمسیری مثل انبه، پاپایا یا آناناس وقتی نرسیده هستند، قرار گرفتن در یخچال روند رسیدن آنها را متوقف میکند و گاهی باعث تغییر بافت میشود. بهتر است آن ها را در محیط اتاق و در جایی با تهویه مناسب بگذارید تا به آرامی برسند. وقتی رسیدند، میتوانید چند روز کوتاه در یخچال نگه دارید، اما مدت طولانی باعث خراب شدن طعم میشود.
![]()
نکته مهم:
اگر میوه های خود را در محیط خانه نگه میدارید، بهتر است آن ها را از نور مستقیم خورشید دور کنید و در ظرف یا سبدی با تهویه مناسب بگذارید. این کار باعث میشود میوه ها دیرتر خراب شوند و طعم و کیفیتشان حفظ شود.
همیشه همه میوه ها نباید در یخچال قرار بگیرند. موز، گوجهفرنگی، موز سبز و آووکادوی نرسیده، خربزه و طالبی کامل و میوه های گرمسیری نرسیده، بهترین نمونه هایی هستند که نگهداری در یخچال برایشان مناسب نیست. رعایت این نکته ساده باعث میشود میوه های شما تازه تر، خوشمزه تر و با کیفیت تر بمانند و هر بار که آن ها را میخورید، حس خوبی از طعم واقعیشان داشته باشید.
![]()
مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0