پای مرغ معجزه مفاصل نیست!
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: پای مرغ منبع غنی از کلاژن و ژلاتین طبیعی است، اما نمیتواند برای مفاصل معجزه کند. یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: پای مرغ منبع غنی از کلاژن و ژلاتین طبیعی است، اما نمیتواند برای مفاصل معجزه کند. به گزارش مهر: سعید هادی گفت: پای
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: پای مرغ منبع غنی از کلاژن و ژلاتین طبیعی است، اما نمیتواند برای مفاصل معجزه کند.
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: پای مرغ منبع غنی از کلاژن و ژلاتین طبیعی است، اما نمیتواند برای مفاصل معجزه کند.

به گزارش مهر: سعید هادی گفت: پای مرغ منبع غنی از کلاژن و ژلاتین طبیعی است که میتواند در تقویت مفاصل مؤثر باشد اما تکیه صرف به آن برای ترمیم غضروفها یک اشتباه تغذیهای است و بدن نیازمند یک رژیم متعادل و کامل برای این فرآیند است.
این متخصص تغذیه برای اینکه حداکثر فایده از مصرف پای مرغ حاصل شود، تأکید کرد: پای مرغ باید خوب پخته یا آبپز شود تا ژلاتین آن به طور کامل آزاد شود. باید بدون چربی و نمک زیاد مصرف شود. مصرف همزمان پای مرغ با مواد حاوی ویتامین C مانند هویج یا لیمو به دلیل نقش ویتامین C در ساخت کلاژن، جذب آن را بهبود میبخشد.
هادی در ادامه با اشاره به اینکه غضروفسازی نیازمند رژیم کامل است، یادآور شد: پای مرغ به دلیل داشتن کلاژن و ژلاتین میتواند کمی کمککننده باشد اما به تنهایی برای ساخت و ترمیم غضروف کافی نیست.
وی تصریح کرد: فرآیند غضروفسازی نیازمند یک طیف کامل از مواد مغذی دیگر است؛ ویتامین C موجود در مرکبات و فلفل دلمهای؛ پروتئینهای سالم موجود در گوشت، تخممرغ و حبوبات؛ روی و منیزیم موجود در مغزها و انواع سبزیجات.
هادی در گفتگو با رادیو سلامت توصیه کرد: برای داشتن استخوانها و غضروفهای سالم، باید در کنار مصرف مواد مفیدی چون پای مرغ، یک تغذیه متعادل و کامل را دنبال کنیم و صرفاً به یک ماده غذایی تکیه نکنیم.
مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0