کد خبر : 396385
تاریخ انتشار : جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۸

طرز تهیه ترشی کرفس و هویج با طعم بی نظیر و خواص فراوان

طرز تهیه ترشی کرفس و هویج با طعم بی نظیر و خواص فراوان

به گزارش پارسینه پلاس،ترشی کرفس و هویج یکی از گزینه های سالم و خوشمزه برای اضافه کردن به وعده های غذایی است. این ترشی به عنوان یک خوراکی تقویتی و خوشمزه می تواند در کنار غذاهای مختلفی مانند کباب، خورش ها و حتی سالادها سرو شود. در ادامه، با مواد لازم و مراحل تهیه ی این

به گزارش پارسینه پلاس،ترشی کرفس و هویج یکی از گزینه های سالم و خوشمزه برای اضافه کردن به وعده های غذایی است. این ترشی به عنوان یک خوراکی تقویتی و خوشمزه می تواند در کنار غذاهای مختلفی مانند کباب، خورش ها و حتی سالادها سرو شود. در ادامه، با مواد لازم و مراحل تهیه ی این ترشی آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای تهیه ترشی

برای تهیه ترشی کرفس و هویج به مواد زیر نیاز دارید:

  •  هویج: ۴ تا ۵ عدد متوسط
  •  کرفس: ۱ تا ۲ ساقه
  •  سرکه: به مقدار لازم (ترجیحاً سرکه سیب یا سرکه سفید)
  •  نمک: به میزان لازم
  •  ترخون تازه: یک شاخه (اختیاری)
  •  فلفل سیاه: به میزان دلخواه (اختیاری)
  •  زردچوبه: مقداری (برای رنگ و طعم)

 ترشی کرفس و هویج

مراحل تهیه ترشی کرفس و هویج

مرحله ۱: آماده سازی مواد

شستن و پوست کندن هویج: هویج ها را به خوبی بشویید و پوست بکنید. سپس، آن ها را به شکل خلالی یا حلقه ای برش دهید.

آماده سازی کرفس: ساقه های کرفس را به خوبی بشویید و از قسمت پایین و برگ های زرد آن را جدا کنید. سپس آن ها را به قطعات کوچک برش دهید.

مرحله ۲: ترکیب مواد

اختلاط هویج و کرفس: در یک کاسه بزرگ، هویج های برش داده شده و کرفس های خرد شده را با هم ترکیب کنید. از این مرحله می توانید نمک و زردچوبه را نیز به مخلوط اضافه کنید.

مرحله ۳: اضافه کردن سرکه

اضافه کردن سرکه: پس از ترکیب مواد، سرکه را به مخلوط اضافه کنید. توجه داشته باشید که مقدار سرکه باید به حدی باشد که تمام مواد را بپوشاند. بهتر است ابتدا از مقداری کم شروع کنید و سپس در صورت نیاز مقدار بیشتری اضافه کنید.

مرحله ۴: افزودن ادویه ها

افزودن ادویه ها: در این مرحله، اگر دوست دارید می توانید فلفل سیاه و ترخون تازه را به مخلوط اضافه کنید. این کار باعث می شود طعم ترشی بیشتر و دلچسب تر شود.

مرحله ۵: نگهداری ترشی

نگهداری در شیشه: مخلوط را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید و درب آن را محکم ببندید. بهتر است از شیشه های شفاف استفاده کنید تا بتوانید رنگ و زیبایی ترشی را ببینید.

مراحل تهیه ترشی کرفس و هویج

مرحله ۶: زمان استراحت

استراحت ترشی: شیشه را در مکانی خنک و تاریک قرار دهید و اجازه دهید ترشی به مدت ۲ تا ۳ هفته استراحت کند تا طعم ها به خوبی ترکیب شوند.

نکات مهم در تهیه ترشی کرفس و هویج

انتخاب سرکه: استفاده از سرکه های طبیعی (مانند سرکه سیب) طعم بهتری به ترشی می دهد و خواص غذایی آن را نیز افزایش می دهد.

تنظیم مقدار نمک: مقدار نمک باید به حدی باشد که ترشی شور نشود. بهتر است از نمک دریایی استفاده کنید.

اضافه کردن ادویه: می توانید از ادویه های دلخواه خود مانند دارچین یا شوید نیز استفاده کنید تا طعمی متفاوت به ترشی ببخشید.

مدت زمان نگهداری: ترشی کرفس و هویج را می توان به مدت ۶ ماه تا ۱ سال در یخچال نگهداری کرد. از آنجا که مواد آن تازه هستند، به مرور زمان طعم و عطر بهتری به خود می گیرد.

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار