طرز تهیه هات چاکلت بادام زمینی؛ نوشیدنی گرم پاییزی و زمستونی
به گزارش پارسینه ؛ برای درست کردن هات چاکلت بادام زمینی، ابتدا شکلات تلخ را خرد کرده و همراه با شیر نارگیل در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکلات به آرامی ذوب شود. سپس کره بادام زمینی و شیره خرما را اضافه کرده و با یک همزن چوبی یا قاشق
به گزارش پارسینه ؛ برای درست کردن هات چاکلت بادام زمینی، ابتدا شکلات تلخ را خرد کرده و همراه با شیر نارگیل در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکلات به آرامی ذوب شود.
سپس کره بادام زمینی و شیره خرما را اضافه کرده و با یک همزن چوبی یا قاشق چوبی مخلوط کنید تا ترکیب کاملاً یکدست و مخملی شود. حرارت را کم نگه دارید و اجازه دهید نوشیدنی بدون جوشیدن گرم شود تا بافت کرمی و لطیفی پیدا کند.
مواد لازم برای ۱ فنجان هات چاکلت بادام زمینی
| مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
| شکلات تلخ | 30 گرم |
| کره بادام زمینی | 1 قاشق غذاخوری |
| شیر نارگیل | 1 پیمانه |
| شیره خرما | 1.5 قاشق چایخوری |
مرحله اول: شکلات تلخ را ذوب کنید

مرحله دوم: کره بادام زمینی را اضافه کنید
مرحله سوم: شیره خرما را به مواد اضافه کنید
مرحله چهارم: مراقب باشید مواد به نقطه جوش نرسند
مرحله پنجم: هات چاکلت بادام زمینی را تزئین و سرو کنید
مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.
|
مطالب پیشنهادی از سراسر وب No feed items found. |
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0