کد خبر : 404384
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۶

طرز تهیه کیک پرتقالی همراه با سس پرتقال

طرز تهیه کیک پرتقالی همراه با سس پرتقال

سایت سرگرمی روز : کیک پرتقالی یکی از کیک‌های خوش‌عطر و لطیف است که با طعم طبیعی پرتقال تهیه می‌شود و گزینه‌ای عالی برای عصرانه یا پذیرایی محسوب می‌شود. در این آموزش، طرز تهیه کیک پرتقالی به همراه سس پرتقال خوش‌طعم را به‌صورت مرحله‌به‌مرحله یاد می‌گیریم. مواد لازم برای کیک پرتقالی شکر: ۱ لیوان فرانسوی


سایت سرگرمی روز :

کیک پرتقالی یکی از کیک‌های خوش‌عطر و لطیف است که با طعم طبیعی پرتقال تهیه می‌شود و گزینه‌ای عالی برای عصرانه یا پذیرایی محسوب می‌شود. در این آموزش، طرز تهیه کیک پرتقالی به همراه سس پرتقال خوش‌طعم را به‌صورت مرحله‌به‌مرحله یاد می‌گیریم.

مواد لازم برای کیک پرتقالی

شکر: ۱ لیوان فرانسوی

آرد سفید: ۲ لیوان فرانسوی (الک‌شده)

روغن مایع: نصف لیوان فرانسوی

آب پرتقال طبیعی: سه‌چهارم لیوان فرانسوی

تخم‌مرغ: ۳ عدد

بکینگ‌پودر: ۱ قاشق غذاخوری

وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

پوست پرتقال رنده‌شده: ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک پرتقالی

ابتدا فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.

تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را در یک کاسه مناسب بریزید و با همزن برقی حدود ۳ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا مخلوط کرم‌رنگ و کش‌دار شود.

روغن مایع را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

آب پرتقال طبیعی و پوست پرتقال رنده‌شده را به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن مخلوط نمایید.

آرد و بکینگ‌پودر را که از قبل با هم مخلوط و الک کرده‌اید، طی دو مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک به‌آرامی هم بزنید تا پف مواد نخوابد.

قالب مورد نظر را چرب کرده و کمی آرد بپاشید، سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید.

قالب را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید. پس از پخت، با خلال دندان کیک را تست کنید؛ اگر تمیز بیرون آمد، کیک آماده است.

اجازه دهید کیک کمی خنک شود، سپس آن را از قالب خارج کنید.

مواد لازم برای سس پرتقال

آب پرتقال طبیعی: ۱ لیوان

شکر: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه)

نشاسته ذرت: ۱ قاشق چای‌خوری

پوست پرتقال رنده‌شده: مقدار کم (اختیاری)

طرز تهیه سس پرتقال

آب پرتقال، شکر و نشاسته ذرت را در یک قابلمه کوچک بریزید و خوب مخلوط کنید.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ و شفاف شود.

در صورت تمایل، کمی پوست پرتقال رنده‌شده اضافه کنید.

پس از غلیظ شدن، سس را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.

روش سرو

پس از خنک شدن کیک، سس پرتقال را روی کیک بریزید یا در کنار آن سرو کنید. این سس طعم و عطر پرتقال را چند برابر کرده و کیک را خوشمزه‌تر می‌کند.

برای عطر بهتر، حتماً از آب پرتقال طبیعی و پرتقال تازه استفاده کنید. همچنین می‌توانید کیک را با خلال پوست پرتقال یا پودر قند تزیین نمایید.

این کیک ساده، خوش‌عطر و لطیف، انتخابی عالی برای مهمانی‌های خانگی و دورهمی‌های عصرانه است.

 

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.


مجله گل بانو:

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار