کد خبر : 405244
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۴ دی ۱۴۰۴ - ۰:۰۳

جلوگیری از چسبیدن ماکارونی و پاستا با این ترفند طلایی

جلوگیری از چسبیدن ماکارونی و پاستا با این ترفند طلایی

به گزارش همشهری آنلاین، پخت ماکارونی و انواع پاستا در ظاهر ساده است، اما رعایت نکردن چند نکته مهم می‌تواند نتیجه نهایی را خراب کند. یکی از رایج‌ترین اشتباهات، چسبیدن ماکارونی‌ها به هم یا نچسبیدن سس به پاستاست. در این مطلب، مهم‌ترین اصول پخت صحیح ماکارونی را به شما آموزش می‌دهیم. راز نچسبیدن ماکارونی و

به گزارش همشهری آنلاین، پخت ماکارونی و انواع پاستا در ظاهر ساده است، اما رعایت نکردن چند نکته مهم می‌تواند نتیجه نهایی را خراب کند. یکی از رایج‌ترین اشتباهات، چسبیدن ماکارونی‌ها به هم یا نچسبیدن سس به پاستاست. در این مطلب، مهم‌ترین اصول پخت صحیح ماکارونی را به شما آموزش می‌دهیم.

راز نچسبیدن ماکارونی و پاستا چیست؟

مهم‌ترین عامل جلوگیری از چسبیدن ماکارونی، مقدار آب کافی هنگام پخت است.

به ازای هر ۱۰۰ گرم ماکارونی، حداقل یک لیتر آب در نظر بگیرید. هرچه آب بیشتر باشد، نشاسته آزادشده رقیق‌تر شده و ماکارونی‌ها به هم نمی‌چسبند.

  • استفاده از قابلمه بزرگ
  • جوش آمدن کامل آب قبل از اضافه کردن ماکارونی
  • هم زدن ماکارونی در دقایق اول پخت

آیا اضافه کردن روغن به آب ماکارونی درست است؟

اگر قصد دارید ماکارونی را با سس سرو کنید، به هیچ‌وجه به آب آن روغن اضافه نکنید.

روغن باعث می‌شود سطح پاستا لیز شود و سس به‌خوبی جذب ماکارونی نشود. در نتیجه، طعم نهایی غذا کاهش پیدا می‌کند و پاستا بی‌مزه به نظر می‌رسد.

اگر نگران چسبیدن هستید، آب بیشتر و هم زدن صحیح کافی است، نه روغن.

نکات تکمیلی برای پاستای حرفه‌ای

  • بعد از آبکش کردن، ماکارونی را نشویید؛
  • کمی از آب پاستا را برای اضافه کردن به سس نگه دارید؛
  • سس را بلافاصله با ماکارونی مخلوط کنید.

    جلوگیری از چسبیدن ماکارونی و پاستا با این ترفند طلایی

سوالات متداول

چرا ماکارونی بعد از پخت به هم می‌چسبد؟

به دلیل کم بودن آب، هم نزدن در ابتدای پخت یا شستن ماکارونی بعد از آبکش.

آیا روغن باعث نچسبیدن ماکارونی می‌شود؟

خیر، روغن فقط مانع جذب سس می‌شود و راه‌حل مناسبی نیست.

نسبت درست آب به ماکارونی چقدر است؟

به ازای هر ۱۰۰ گرم ماکارونی، حداقل یک لیتر آب.

آیا این روش برای انواع پاستا هم کاربرد دارد؟

بله، این اصول برای اسپاگتی، پنه، فتوچینی و تمام انواع پاستا صدق می‌کند.

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.


مجله گل بانو:

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار