طرز تهیه سوپ ورمیشل خامه ای خوشمزه و مقوی

به گزارش پارسینه پلاس، سوپ ورمیشل خامه ای یکی از لذیذترین و مقوی ترین سوپ هاست که می تواند در هر فصلی مورد استفاده قرار گیرد. این سوپ با ترکیب مواد غذایی مختلف و طعم دلپذیر خود، هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان یک وعده غذایی اصلی می تواند به شما انرژی و گرما بخشد. در این مقاله، به تشریح مراحل تهیه سوپ ورمیشل خامه ای خواهیم پرداخت و نکات مهمی را در مورد مواد اولیه و روش پخت آن بررسی خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه سوپ ورمیشل خامه ای

برای تهیه این سوپ خوشمزه، به مواد زیر نیاز خواهید داشت:

  •  کره: ۴ قاشق غذاخوری
  •  پیاز: ۱ عدد (به صورت خرد شده)
  •  سینه مرغ: نصف یک عدد (پخته و ریش ریش شده)
  •  سیر: ۲ حبه (به صورت خرد شده)
  •  ساقه کرفس: ۳ عدد (به صورت ریز خرد شده)
  •  هویج: ۲ عدد (به صورت ریز خرد شده)
  •  سیب زمینی متوسط: ۲ عدد (به صورت مکعبی خرد شده)
  •  نخود فرنگی پخته: نصف پیمانه
  •  آرد: ۲ قاشق غذاخوری
  •  آب مرغ: ۲ پیمانه
  •  آب جوش: ۴ لیوان
  •  خامه صبحانه: ۴ قاشق غذاخوری
  •  شیر: ۱ پیمانه
  •  ورمیشل: ۲ پیمانه
  •  جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  •  نمک، فلفل سیاه و پاپریکا: به میزان لازم

سوپ ورمیشل خامه ای

مراحل تهیه سوپ ورمیشل خامه ای

مرحله ۱: آماده سازی مواد اولیه

قبل از شروع به پخت سوپ، مطمئن شوید که تمام مواد لازم را آماده کرده اید. پیاز، سیر، کرفس، هویج، سیب زمینی و سینه مرغ را به صورت مناسب خرد کرده و در یک ظرف جداگانه آماده کنید.

مرحله ۲: تفت دادن مواد

در یک قابلمه بزرگ، کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید. سپس پیاز و سیر را به آن اضافه کرده و تا زمانی که پیاز نرم شود، تفت دهید. این کار به افزایش عطر و طعم سوپ کمک می کند.

مرحله ۳: اضافه کردن سبزیجات

حالا کرفس، هویج و سیب زمینی خرد شده را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید. این مواد را حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند و طعم ها با هم ترکیب شوند.

مرحله ۴: اضافه کردن مرغ و نخود فرنگی

بعد از تفت دادن سبزیجات، سینه مرغ پخته و ریش ریش شده و نخود فرنگی را به قابلمه اضافه کنید. این کار باعث می شود تا مواد پروتئینی و سبزیجات با هم ترکیب شوند و طعم خوشمزه تری به سوپ ببخشند.

مرحله ۵: افزودن آرد و مایع

در این مرحله، آرد را به مخلوط اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا آرد با سایر مواد ترکیب شود. سپس آب مرغ و آب جوش را به تدریج اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.

سوپ ورمیشل با شیر و خامه

مرحله ۶: پخت ورمیشل

حالا ورمیشل را به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید سوپ به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کرده و بگذارید سوپ حدود ۱۵ دقیقه به آرامی بپزد. ورمیشل در این مدت نرم و قابل خوردن می شود.

مرحله ۷: افزودن خامه و شیر

بعد از پخت ورمیشل، خامه صبحانه و شیر را به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزد. این کار باعث می شود سوپ خوشمزه تر و خامه ای تر شود.

مرحله ۸: تنظیم طعم و تزئین

در نهایت، سوپ را با نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به میزان دلخواه طعم دار کنید. سپس با جعفری خرد شده تزئین کرده و در ظرف های سرو کنید.

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.


مجله گل بانو:

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn