کد خبر : 253110
تاریخ انتشار : دوشنبه 18 فروردین 1404 - 18:47
1 بازدید

عصرونه امروز: طرز تهیه براونی کرامبل خانگی؛ یک دسر خوشمزه و آسان

عصرونه امروز: طرز تهیه براونی کرامبل خانگی؛ یک دسر خوشمزه و آسان

به گزارش پارسینه، بافت نرم و شکلاتی براونی در کنار لایه ترد کرامبل، تجربه‌ای بی‌نظیر برای علاقه‌مندان به دسرهای خانگی رقم خواهد زد. مواد لازم برای براونی ۲۰۰ گرم شکلات تلخ (یا مخلوط شکلات شیری و تلخ، به عنوان مثال ۸۰ گرم شکلات شیری) ۲۰۰ گرم کره ۴ عدد تخم مرغ ۲۰۰ گرم شکر ۱۰۰

به گزارش پارسینه، بافت نرم و شکلاتی براونی در کنار لایه ترد کرامبل، تجربه‌ای بی‌نظیر برای علاقه‌مندان به دسرهای خانگی رقم خواهد زد.

مواد لازم برای براونی

۲۰۰ گرم شکلات تلخ (یا مخلوط شکلات شیری و تلخ، به عنوان مثال ۸۰ گرم شکلات شیری)

۲۰۰ گرم کره

۴ عدد تخم مرغ

۲۰۰ گرم شکر

۱۰۰ گرم آرد

۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو (پر)

۱ لیوان گردوی خرد شده

مواد لازم برای کرامبل روی کیک

۵۰ گرم کره

۱۰۰ گرم آرد

۷۵ گرم شکر

مراحل تهیه براونی

آماده سازی مواد شکلاتی: کره را در یک قابلمه کوچک آب کنید. سپس شکلات را به کره آب شده اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً ذوب و یکدست شود. مخلوط را کنار بگذارید تا کمی ولرم شود.

مخلوط کردن مواد: در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ‌ها و شکر را به خوبی با هم مخلوط کنید تا کرمی و روشن شوند.

اضافه کردن مواد شکلاتی به تخم مرغ: مخلوط کره و شکلات ولرم شده را به تدریج به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا یکدست شوند.

افزودن مواد خشک: آرد و پودر کاکائو را با هم الک کنید و کم کم به مواد قبلی اضافه کنید. به آرامی هم بزنید تا مواد خشک کاملاً با مواد تر ترکیب شوند و هیچ گلوله‌ای باقی نماند.

اضافه کردن گردو: در نهایت، گردوی خرد شده را به مایه براونی اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.

آماده سازی قالب: کف یک قالب به ابعاد تقریبی ۷×۲۸×۱۸ سانتی‌متر را با کاغذ روغنی بپوشانید. مایه براونی را به طور یکنواخت در قالب بریزید.

مراحل تهیه کرامبل

ترکیب مواد کرامبل: کره، شکر و آرد را در یک ظرف بریزید.

تهیه کرامبل: با نوک انگشتان مواد را با هم مخلوط کنید و به صورت خرده‌های ریز درآورید.

مرحله نهایی و پخت

پاشیدن کرامبل روی براونی: خرده‌های کرامبل را به طور یکنواخت روی سطح مایه براونی پخش کنید.

پخت در فر: قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (حرارت از بالا و پایین) قرار دهید و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید. زمان پخت ممکن است بسته به فر شما کمی متفاوت باشد. برای اطمینان از پخت کامل، می‌توانید یک خلال دندان در مرکز براونی فرو کنید؛ اگر تمیز بیرون آمد، براونی آماده است.

خنک کردن و سرو: پس از پخت، اجازه دهید براونی کاملاً در قالب خنک شود. سپس آن را از قالب بیرون آورده و به دلخواه برش بزنید. نوش جان!


عصرونه امروز: طرز تهیه براونی کرامبل خانگی؛ یک دسر خوشمزه و آسان

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn