به گزارش همشهری آنلاین، البته نه به شکل رسمی و متداول آن، بلکه مالکان رستوران، از این اسم بهره برده بودند و نام مارچلو ماست و خیاری را روی رستوران گذاشته بودند! آن زمانها مجلات طنز مانند مجله توفیق نیز شوخیهای جالبی در این مورد داشته است. این رستوران روزگاری از سالنهای درجه یک ایران محسوب میشد که بیش از هرچیز در میان جوانان آن دوره به ساندویچهای کبابی خود زبانزد بود تا جایی که در تابلو این غذاخوری، ساندویچ در صدر خوراکهای این رستوران نوشته شده بود. ساندویچ جوجه آتیشی این غذاخوری هم پرطرفدارترینش بود.
چرا مارچلو ماست و خیاری در تهران به شهرت رسید؟

به گزارش همشهری آنلاین، البته نه به شکل رسمی و متداول آن، بلکه مالکان رستوران، از این اسم بهره برده بودند و نام مارچلو ماست و خیاری را روی رستوران گذاشته بودند! آن زمانها مجلات طنز مانند مجله توفیق نیز شوخیهای جالبی در این مورد داشته است. این رستوران روزگاری از سالنهای درجه یک ایران
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰