مواد مورد نیاز «از هر کدام ۳۰ گرم»
خرما
مغز بادام شیرین
روغن ارده کنجد
آرد گندم سبوس دار الک شده
طرز تهیه:
بادام و خرما را شب هنگام در اندکی آب به طوری که رویش را بپوشاند، بخیسانید و صبح هسته خرما و پوست بادام را جدا کنید. سپس در همان آب بسایید و بر روی حرارت ملایمی قرار دهید. سپس آرد را در روغن بریان کنید و بادام و خرمای پخته شده را در روغن مذاب لت کنید تا مانند حلوا بسته شود.سپس آرد بریان شده را اضافه و خوب مخلوط کنید و طبق معمول دم کنید. کل این حلوا یک غذای کامل است یعنی در یک وعده باید میل شود.
خواص:
مصرف این حلوا معجونی مقوی و مغذی است که در مدت هفت روز دِماغ را تقویت میکند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰