طرز تهیه خیارشور فوری / رازهایی درباره درست کردن خیارشور ترد و خوشمزه

شایانیوز- خیارشور یه چاشنی خیلی پرطرفداره که در انواع ساندویچ و انواع سالادها حضور همیشگی داره و خیلی ها اون رو به عنوان یه چاشنی و کنارغذای مهم میشناسن. خیارشور سنتی به صورت آماده در بازار وجود داره ولی همیشه شائبه هایی در مورد نحوه درست شدن اون ها و مواد اولیه ای که استفاده
شایانیوز- خیارشور یه چاشنی خیلی پرطرفداره که در انواع ساندویچ و انواع سالادها حضور همیشگی داره و خیلی ها اون رو به عنوان یه چاشنی و کنارغذای مهم میشناسن. خیارشور سنتی به صورت آماده در بازار وجود داره ولی همیشه شائبه هایی در مورد نحوه درست شدن اون ها و مواد اولیه ای که استفاده میشه، وجود داشته. اما نگران نباشید، حالا که خیارهای بوته ای باکیفیت و تازه به بازار اومده خیلی راحت میشه خیارشور فوری و خونگی درست کرد.
درست کردن خیارشور در منزل علاوه بر صرفه اقتصادی، خیال شما رو از سلامت و بهداشتش هم راحت میکنه. در این مطلب طرز تهیه خیارشور فوری رو به شما آموزش میدیم که برای آماده مصرف شدن، فقط به یه هفته زمان نیاز داره. این دستور برای تهیه خیارشور فوری رو از دست ندید و تا پایان همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه خیارشور فوری
خیار بوته ای ۲ کیلوگرم
نمک نصف لیوان
سرکه نصف لیوان
سیر ۶ حبه
فلفل سبز تند ۳ عدد (اختیاری)
ترخون، شوید و ریحان یک مشت
آب جوشیده سرد به مقدار لازم
ظرف شیشه ای در دار به تعداد لازم
*در تهیه خیارشور حتما از خیار بوته ای تازه و ترجیحا ریز استفاده کنید. خیار درشت، خیار درختی و خیار گلخانه ای مناسب درست کردن خیارشور نیست.
طرز تهیه خیارشور فوری
مرحله اول
برای درست کردن خیار شور فوری، ابتدا باید خیار و سبزی ها رو به خوبی بشویید و آبکشی کنید، سپس اجازه بدید تا حدودی خشک بشن.
مرحله دوم
خیارها رو در ظرفی تمیز به شکل مرتب که بتونید بیشترین تعداد خیار رو جا بدید، بچینید. قرار دادن خیارها به صورت ایستاده شکل بهتری برای جا دادن تعداد خیار بیشتر در ظرف تون هست.
مرحله سوم
لابلای خیارها، سبزی معطر قرار بدید و حبه های سیر پوست گرفته رو هم اضافه کنید. اگر طعم تند رو دوست دارید می تونید چند عدد فلفل سبز تند رو با چاقو سوراخ کنید و داخل خیارشور بریزید.
مرحله چهارم
زمانی که ظرف با خیار، سبزی معطر، حبه های سیر و فلفل تند پر شد، آب جوشیده سرد رو اضافه کنید و کمی از شیشه یا دبه رو خالی بذارید. حالا آب دبه رو داخل یک قابلمه خالی کنید، سرکه و نمک رو اضافه کرده و قابلمه رو روی حرارت بذارید تا مخلوط آب، سرکه و نمک به جوش بیاد.
مرحله پنجم
حالا آب داغ رو با احتیاط داخل شیشه یا دبه بریزید تا پر بشه. داغ بودن آب باعث میشه خیارشور خیلی سریع آماده بشه. در ظرف رو ابتدا یک کیسه نایلونی بکشید و با کش محکم ببندید و بعد در ظرف رو هم محکم کنید. خیارشور فوری رو ابتدا به مدت ۲۴ ساعت در محیط آشپزخونه قرار بدید و بعد در یخچال بذارید.
مرحله ششم
خیارشور فوری رو حتما باید در یخچال نگهداری کنید. بعد از گذشت یک هفته، خیارشور خوشمزه و ترد شما حاضره و می تونید از اون در کنار غذاها و سالادهاتون استفاده کنید. نوش جان.
اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع و عالی دنبال کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰