به گزارش پارسینه پلاس، آش عدس مقوی می باشد علاوه بر خوشمزگی می توانید در لیست غذاهای ماه مبارک رمضان نیز قرار داده چون اصلا سنگین نیست و طرز تهیه آن بسیار راحت است. اگر شما طرفدار عدس و عدسی هستید حتما این آش عدس را امتحان کنید تا عاشق طعم و مزه این آش شوید.
مواد لازم
عدس | ۱ پیمانه |
برنج | ۱ پیمانه |
بلغور گندم | ۵ ق غذا خوری |
پیاز | ۳ عدد |
سیر | ۳ حبه |
سبزی آش | ۴۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و زردچوبه | به مقدار لازم |
کشک و پیاز داغ | به مقدار لازم |
طرز تهیه آش عدس
مرحله اول : آماده سازی مواد آش عدس
عدس را به مدت ۲ ساعت خیس کنید و در این حین چندین بار آبش را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.بلغور را نیز در کاسه جداگانه خیس کنید. برنج را بامقداری نمک بگذارید تا خیس بخورد.
مرحله دوم : تفت دادن پیاز
پیازها را خرد کرده و خلالی کنید و با مقداری روغن داخل قابلمه آش با کمی زردچوبه خوب تفت دهید باید پیاز عسلی شود اگر پیاز کمی نیاز به پخته شدن داشت یک ق غذاخوری آب بهش اضافه کنید تا عسلی شود سپس سیر رنده شده را افزوده و خوب تفت دهید تا عطر سیر خارج شود.
مرحله سوم : پخت عدس و برنج
آب عدس دور بریزید به همراه بلغور به پیازمون اضافه کنید و چند لیوان آب ریخته و اجازه دهید تا کمی عدس ها نرم شوند. وقتی عدس نرم شد پیاز را افزوده و هم بزنید تا ته نگیرد و حرارت را کم کنید اجازه دهید تا تمام خوب پخته و آش عدس جا بیفتد.
مرحله چهارم : افزودن سبزی
وقتی مواد خوب پخته شد سبزی آش را که از قبل شسته و خرد کردید را به آش اضافه کنید و هم بزنید و در قابلمه را باز بگذارید و اجازه دهید تا سبزی پخته شود در انتهای پخت آش نمک را اندازه کنید و مقداری فلفل قرمز برای تند و تیزی آش اضافه کنید سپس آش را در ظرف سرو کشیده و به دلخواه با کشک و پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید. نوش جان
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰