شام امشب با من: سوپ بلغور؛ یک گزینه غذایی سالم و لذیذ

در پارسینه مراحل تهیه این سوپ را دنبال کنید. مواد لازم برای تهیه سوپ بلغور برای تهیه این سوپ خوشمزه، به مواد اولیه زیر نیاز دارید: بلغور گندم: ۳ قاشق غذاخوری بلغور جو: ۳ قاشق غذاخوری برنج (ترجیحاً نیمدانه): ۲ قاشق غذاخوری عدس: ۲ قاشق غذاخوری سینه مرغ: ۱/۴ عدد یا آب مرغ: ۱ لیتر
در پارسینه مراحل تهیه این سوپ را دنبال کنید.
مواد لازم برای تهیه سوپ بلغور
برای تهیه این سوپ خوشمزه، به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
بلغور گندم: ۳ قاشق غذاخوری
بلغور جو: ۳ قاشق غذاخوری
برنج (ترجیحاً نیمدانه): ۲ قاشق غذاخوری
عدس: ۲ قاشق غذاخوری
سینه مرغ: ۱/۴ عدد یا آب مرغ: ۱ لیتر
گشنیز و جعفری خرد شده: ۱ لیوان
گوجه رنده شده: ۲ عدد
هویج متوسط: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
ورمیشل: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
کره: ۲۰ گرم
ادویهجات: زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ بلغور
تهیه این سوپ مراحل سادهای دارد که میتوانید به راحتی دنبال کنید:
گام اول: آمادهسازی پیاز و مرغ
ابتدا پیاز خرد شده را با کره در قابلمهای مناسب تفت دهید تا سبک و شفاف شود. سپس زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویهها بلند شود. حالا سینه مرغ را به قابلمه اضافه کرده و از هر دو طرف تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. اگر از آب مرغ استفاده میکنید، سینه مرغ را میتوانید حذف کنید.
گام دوم: افزودن غلات و حبوبات
بلغور گندم، بلغور جو، عدس و برنج را که از قبل خیس کردهاید، به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. مقدار کافی آب (یا آب مرغ) اضافه کنید تا روی مواد را بگیرد و بگذارید تا با حرارت ملایم شروع به پختن کنند.
گام سوم: اضافه کردن سبزیجات
پس از اینکه مواد کمی پخته شدند، هویج خرد شده و گوجه رنده شده را به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید تا هویج کاملاً نرم شود.
گام چهارم: تکمیل سوپ
در حدود دقیقه پایانی پخت، ورمیشل و سبزیهای معطر گشنیز و جعفری خرد شده را به سوپ اضافه کنید. درب قابلمه را باز بگذارید و اجازه دهید سوپ برای چند دقیقه دیگر بجوشد تا ورمیشل پخته شده و سوپ به غلظت دلخواه برسد و جا بیفتد.
سوپ بلغور شما آماده سرو است. نوش جان!
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰