کد خبر : 304508
تاریخ انتشار : چهارشنبه 21 خرداد 1404 - 16:48
دسته‌بندی نشده
0 بازدید

رژیم غذایی استاندارد آمریکایی عامل اصلی آلزایمر شناخته شد!

رژیم غذایی استاندارد آمریکایی عامل اصلی آلزایمر شناخته شد!

به گزارش پارسینه پلاس؛ یک مطالعه اخیر نشان داد که رژیم غذایی استاندارد آمریکایی (SAD)، که اغلب با مصرف بالای گوشت قرمز، سدیم، شکر، چربی‌های اشباع و غذاهای فرآوری شده مشخص می‌شود، با افزایش ۴۰۰ درصدی خطر ابتلا به بیماری آلزایمر مرتبط است. تأکید SAD بر مواد ناسالم در ایجاد بیماری‌هایی مانند چاقی و دیابت نوع

به گزارش پارسینه پلاس؛ یک مطالعه اخیر نشان داد که رژیم غذایی استاندارد آمریکایی (SAD)، که اغلب با مصرف بالای گوشت قرمز، سدیم، شکر، چربی‌های اشباع و غذاهای فرآوری شده مشخص می‌شود، با افزایش ۴۰۰ درصدی خطر ابتلا به بیماری آلزایمر مرتبط است.

تأکید SAD بر مواد ناسالم در ایجاد بیماری‌هایی مانند چاقی و دیابت نوع ۲ که از عوامل خطر شناخته شده بیماری آلزایمر هستند، نقش دارد.

همچنین، مصرف زیاد چربی‌های اشباع و غذاهای با شاخص گلیسمی بالا در SAD منجر به التهاب و مقاومت به انسولین می‌شود که عملکرد مغز را مختل کرده و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش می‌دهد.

علاوه بر این، SAD فاقد مواد مغذی حیاتی مانند آنتی‌اکسیدان‌های موجود در میوه‌ها و سبزیجات است که به استرس اکسیداتیو، فرآیندی که به سلول‌های مغزی آسیب می‌رساند، کمک می‌کند.

علاوه بر این، SAD فاقد اجزای ضد التهابی و آنتی‌اکسیدانی حیاتی است که از بیماری آلزایمر و زوال شناختی به طور کلی محافظت می‌کنند.

+

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn