به گزارش پارسینه پلاس؛ یک مطالعه اخیر نشان داد که رژیم غذایی استاندارد آمریکایی (SAD)، که اغلب با مصرف بالای گوشت قرمز، سدیم، شکر، چربیهای اشباع و غذاهای فرآوری شده مشخص میشود، با افزایش ۴۰۰ درصدی خطر ابتلا به بیماری آلزایمر مرتبط است.
تأکید SAD بر مواد ناسالم در ایجاد بیماریهایی مانند چاقی و دیابت نوع ۲ که از عوامل خطر شناخته شده بیماری آلزایمر هستند، نقش دارد.
همچنین، مصرف زیاد چربیهای اشباع و غذاهای با شاخص گلیسمی بالا در SAD منجر به التهاب و مقاومت به انسولین میشود که عملکرد مغز را مختل کرده و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش میدهد.
علاوه بر این، SAD فاقد مواد مغذی حیاتی مانند آنتیاکسیدانهای موجود در میوهها و سبزیجات است که به استرس اکسیداتیو، فرآیندی که به سلولهای مغزی آسیب میرساند، کمک میکند.
علاوه بر این، SAD فاقد اجزای ضد التهابی و آنتیاکسیدانی حیاتی است که از بیماری آلزایمر و زوال شناختی به طور کلی محافظت میکنند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰