کد خبر : 326195
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۶

طرز تهیه لوز نارگیلی یخچالی یزدی با گلاب بدون نیاز به فر

طرز تهیه لوز نارگیلی یخچالی یزدی با گلاب بدون نیاز به فر

یکی از شیرینی خوشمزه و سریع می باشد که نیاز به فر ندارد و خیلی سریع تهیه می شود شما می توانید این شیرینی را در رنگ های مختلف برای عید تهیه کنید. لوز نارگیلی از شیرینی های محبوب نوروز می باشد. اصالت این شیرینی یزدی می باشد و به پنج لوز نیز معروف است.

یکی از شیرینی خوشمزه و سریع می باشد که نیاز به فر ندارد و خیلی سریع تهیه می شود شما می توانید این شیرینی را در رنگ های مختلف برای عید تهیه کنید. لوز نارگیلی از شیرینی های محبوب نوروز می باشد. اصالت این شیرینی یزدی می باشد و به پنج لوز نیز معروف است. گاهی می شود با ساده ترین مواد و در دسترس ترین مواد داخل آشپزخانه یک شیرینی خوشمزه تهیه کرد. بیس اصلی این شیرینی همان طور که از نامش پیداست از نارگیل می باشد.

مواد لازم
پودر نارگیل ۲۰۰ گرم
شکر ۱/۲ پیمانه
آب ۱/۴ پیمانه
گلاب ۳ ق غذا خوری
جوهر لیمو ۱/۴ ق چای خوری

۱مرحله اول: تهیه شربت

ابتدا شکر و آب و گلاب و جوهر لیمو را داخل قابلمه ریخته و بدون هم زدن روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذرات شکر شروع به ذوب شدن کند وقتی از کناره های ظرف شروع به جوشیدن کرد جوهر لیمو را افزوده و اجازه دهید با حرارت خیلی کم حدود ۱۰ دقیقه دیگر بجوشد باید غلظتی شبیه عسل رقیق شده داشته باشد.

۲مرحله دوم: هم زدن شربت

وقتی شربت شروع به قل زدن های زیاد کرد باید از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود و پس از سرد شدن باید نه خیلی سفت و نه خیلی روان باشد سپس با همزن برقی شروع به همزدن کنید تا کف کند.

۳مرحله سوم: تهیه خمیر شیرینی لوز نارگیل

پودر نارگیل را که بهتر است از نوع چرب استفاده کنید داخل آسیاب بریزید تا پودر شود و کمی به روغن افتاده و ریز شود سپس به مواد شربت اضافه کنید تا مانند خمیر جمع شود باید خمیر نرم باشد سپس دستکش انداخته و با نوک انگشت کمی خمیر را ورز دهید تا منسجم شود.

۴مرحله چهارم: تهیه لوز نارگیل یزدی خانگی با گلاب

کف یک ظرف مستطیل نایلون انداخته و خمیر را در آن پهن کنید سپس روی آن به دلخواه پودر پسته و یا بادام ریخته و خوب سطح آن را صاف و فشرده کنید سپس روی لوز را بپوشانید و بمدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا منسجم شود سپس با چاقو نوک تیز آن را برش بزنید و اگر شیرینی چسبناک بود کمی در پودر نارگیل بغلطانید. نوش جان

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار