قیمت گذاری دستوری چالش پیش روی نانوایان+ فیلم

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی – محمد جواد کرمی رئیس کارگروه آرد و نان در هفدمین نمایشگاه غلات، آرد و نان گفت: علی رغم آنکه متولی اصلی اتحادیه ها هستند، اما متاسفانه اتحادیه ها را به حاشیه بردیم و اجازه ندادیم وظایف اصلی خود را انجام دهند. به گفته وی، گرچه برای تولید آنالیز هزینه
باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی – محمد جواد کرمی رئیس کارگروه آرد و نان در هفدمین نمایشگاه غلات، آرد و نان گفت: علی رغم آنکه متولی اصلی اتحادیه ها هستند، اما متاسفانه اتحادیه ها را به حاشیه بردیم و اجازه ندادیم وظایف اصلی خود را انجام دهند.
به گفته وی، گرچه برای تولید آنالیز هزینه وجود دارد، اما متاسفانه مسئولان دولتی آنالیز اتحادیه را قبول ندارند و دستوری قیمت می دهند. به عنوان مثال قیمت نان بربری در تهران دستوری ۵ هزار و ۳۵۰ تومان اعلام کردند که با احتساب تولید روزی ۸ کیسه قیمت دخل واحدهای نانوایی ۴ میلیون و ۷۰۰ هزارتومان می شود،درحالیکه هزینه کارگری ۴ میلیون و ۵۰۰ هزارتومان می شود، هرچند واحدهای نانوایی هزینه های دیگرهمچون آب و برق، اجاره واحد و آرد دارند.
کرمی ادامه داد: ما تقاضا داریم قیمت نان را بدرستی اعلام کنند و در صورت تخلف واحدها برخورد کنند چراکه با استمرار قیمت های دستوری امکان ادامه مسیر وجود ندارد.
رئیس کارگروه آرد و نان افزود: صنعت آرد و گندم ما دچار بیماری شده است که با دارو و مسکن علاج نخواهد شد، از این رو نیاز به اتحادیه کشوری داریم که از حق و حقوق نانوایان دفاع کند.
وی بر حذف کامل سیستم نانینو، کنارگذاشتن سیستم تعزیرات حکومتی، پرداخت یارانه مستقیم به مردم و عدم دخالت دولت در قیمت گذاری و چگونگی پرداخت یارانه مستقیم با مصرف کننده نهایی تاکید کرد.
کد ویدیو
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0