کد خبر : 357039
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۶

چگونه شیرینی پنفورته درست کنم؟

چگونه شیرینی پنفورته درست کنم؟

به گزارش پارسینه ، شیرینی پنفورته، یک دسر سنتی و محبوب در فرهنگ ایتالیایی است که به ویژه در مناطق توسکانی و اومبریا تهیه می شود. این شیرینی با ترکیبی از مغزها، میوه های خشک و ادویه جات معطر، طعمی بی نظیر و منحصر به فرد را ارائه می دهد. پنفورته علاوه بر طعم عالی، بافتی

به گزارش پارسینه ، شیرینی پنفورته، یک دسر سنتی و محبوب در فرهنگ ایتالیایی است که به ویژه در مناطق توسکانی و اومبریا تهیه می شود. این شیرینی با ترکیبی از مغزها، میوه های خشک و ادویه جات معطر، طعمی بی نظیر و منحصر به فرد را ارائه می دهد. پنفورته علاوه بر طعم عالی، بافتی نرم و دلپذیر دارد که آن را به یک گزینه ایده آل برای پذیرایی در مهمانی ها و مناسبت های خاص تبدیل می کند. در این مقاله به بررسی تاریخچه، مواد لازم و طرز تهیه این شیرینی لذیذ خواهیم پرداخت.

مواد لازم برای تهیه پنفورته

برای تهیه این شیرینی خوشمزه، به مواد زیر نیاز دارید:

مواد اصلی

  •  250 گرم مغز گردو یا بادام
  •  250 گرم میوه خشک (مانند زردآلو، کشمش و انجیر)
  •  200 گرم شکر
  •  100 گرم عسل
  •  100 گرم آرد
  •  2 قاشق چای خوری دارچین
  •  1 قاشق چای خوری جوز هندی
  •  1 قاشق چای خوری فلفل سیاه (اختیاری)
  •  1 قاشق چای خوری وانیل
  •  1 قاشق چای خوری نمک
  •  شکلات تلخ (برای تزئین)

مواد افزودنی (اختیاری)

  •  50 گرم پسته
  •  50 گرم نارگیل خشک

شیرینی پنفورته

طرز تهیه پنفورته

مرحله اول: آماده سازی مواد

آماده سازی مغزها و میوه ها: ابتدا مغزهای گردو و بادام را به صورت درشت خرد کنید. میوه های خشک را نیز به قطعات کوچک برش دهید تا به راحتی در مخلوط شیرینی قرار بگیرند.

آماده سازی قالب: قالبی به قطر 20 سانتیمتر را با کاغذ روغنی یا چرب کنید تا از چسبیدن شیرینی جلوگیری شود.

مرحله دوم: ترکیب مواد

ترکیب مواد خشک: در یک کاسه بزرگ، آرد، دارچین، جوز هندی، فلفل سیاه و نمک را با هم مخلوط کنید.

ترکیب مواد تر: در یک قابلمه کوچک، شکر و عسل را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکر به طور کامل حل شود. سپس، این مخلوط را از روی حرارت برداشته و وانیل را به آن اضافه کنید.

مرحله سوم: تهیه خمیر

ترکیب همه مواد: مخلوط شکر و عسل را به ترکیب آرد و ادویه ها اضافه کنید. سپس، مغزها و میوه های خشک را به این مخلوط اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا همه مواد به هم بپیوندند.

مرحله چهارم: پخت شیرینی

پخت: خمیر به دست آمده را در قالب آماده شده بریزید و آن را با کمک قاشق یا دست به طور یکنواخت پخش کنید. سپس قالب را در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30-40 دقیقه قرار دهید. باید توجه داشته باشید که زمان پخت ممکن است بسته به نوع فر شما متفاوت باشد.

مرحله پنجم: سرد کردن و تزئین

سرد کردن: پس از پخت، پنفورته را از فر خارج کرده و اجازه دهید به طور کامل خنک شود. سپس آن را با شکلات تلخ ذوب شده تزئین کنید.

برش و سرو: پنفورته را به قطعات مربع یا مستطیل برش زده و در ظرف سرو قرار دهید. این دسر را می توانید با چای یا قهوه سرو کنید.

طرز تهیه پنفورته

نکات مهم در تهیه پنفورته

  •  استفاده از مواد باکیفیت: برای داشتن طعم بهتر، از مغزها و میوه های خشک باکیفیت استفاده کنید.
  •  تنوع در میوه های خشک: می توانید از میوه های خشک مختلف مانند خرما یا انار خشک نیز استفاده کنید.
  •  کنترل شیرینی: میزان شکر و عسل را می توانید بسته به سلیقه خود تنظیم کنید.

 


منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار