طرز تهیه قطاب یزدی به روش اصیل / شیرینی سنتی خوشمزه با بهترین دستور
شایانیوز- یزدی ها در درست کردن انواع شیرینی مهارت خاصی دارن؛ کیک یزدی، ماقوت، باقلوا، قطاب و… از خوردنی های شیرین این شهره که همگی هم خوشمزه و خوش طعم هستن. قطاب یزدی یه شیرینی پرطرفداره که شما می تونید اون رو به راحتی توی خونه هم درست کنید. در این مطلب، طرز تهیه قطاب
شایانیوز- یزدی ها در درست کردن انواع شیرینی مهارت خاصی دارن؛ کیک یزدی، ماقوت، باقلوا، قطاب و… از خوردنی های شیرین این شهره که همگی هم خوشمزه و خوش طعم هستن. قطاب یزدی یه شیرینی پرطرفداره که شما می تونید اون رو به راحتی توی خونه هم درست کنید. در این مطلب، طرز تهیه قطاب یزدی به روش اصیل رو به شما آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.
![]()
مواد لازم برای تهیه قطاب یزدی
آرد 2 لیوان
زرده تخم مرغ 2 عدد
ماست نصف لیوان
کره 100 گرم یا روغن جامد آب شده نصف لیوان
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری پُر
مواد میانی قطاب
پودر گردو سه چهارم لیوان
پودر هل یک قاشق مرباخوری
پودر قند سه چهارم لیوان
گلاب 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع برای سرخ کردن
*منظور از لیوان، لیوان دسته دار فرانسوی ست.
*در صورت تمایل می تونید از مقدار کمی پودر دارچین هم داخل مواد میانی استفاده کنید.
*به جای پودر گردو از پودر بادام و پودر پسته هم می تونید استفاده کنید.
![]()
طرز تهیه شیرینی قطاب یزدی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی قطاب خوشمزه، ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کنید. سپس زرده ها رو با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی در بیاد و بعد بکینگ پودر و ماست رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. سپس روغن جامد آب شده رو اضافه کرده و مخلوط کنید.
*اگر از کره استفاده می کنید ابتدا زرده ها رو با کره به دمای محیط رسیده با همزن برقی خوب بزنید تا سبک بشه و بعد بقیه مواد رو اضافه کنید.
مرحله دوم
حالا آرد رو داخل مواد کم کم الک کنید و با دست هم بزنید تا خمیر لطیفی به دست بیاد و به دست نچسبه. ممکنه به همه مقدار آرد نیاز نباشه پس حتما کم کم اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم
وقتی که خمیر آماده شد اون رو گلوله کنید و وسط ظرف قرار بدید، روی خمیر رو پلاستیک فریزر بکشید، با پارچه بپوشونید و در محیط اتاق قرار بدید تا حدود یک ساعت استراحت کنه.
مرحله چهارم
تا خمیر شیرینی قطاب استراحت میکنه مواد میانی رو آماده کنید؛ پودر گردو، پودر هل، پودر قند و گلاب رو مخلوط کنید تا حالت خمیری پیدا کنه.
![]()
مرحله پنجم
بعد از گذشت مدت زمان استراحت خمیر، اون رو روی یک سطح صاف با وردنه به ضخامت 2 سانتی متر باز کنید و با یک لیوان روی خمیر قالب بزنید. مقداری از مواد میانی رو وسط خمیرها بذارید و ببندید.
مرحله ششم
داخل یک قابلمه مقداری روغن مایع مخصوص سرخ کردن بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار بدید تا داغ بشه. سپس قطاب ها رو داخل روغن سرخ کنید. بعد از اینکه سرخ شدن روی حوله کاغذی بذارید تا روغن اضافیشون کشیده بشه.
مرحله هفتم
وقتی که قطاب ها از حرارت افتادن اون ها رو داخل پودر قند بغلتونید. دقت کنید که اگه قطاب ها داغ باشن و توی پودر قند بغلتونید خمیر میشن و پودر قند بیشتری رو جذب می کنن و اگه سرد شده باشن دیگه پودر قند به قطاب ها نمی چسبه.
مرحله هشتم
شیرینی قطاب یزدی آماده شده، می تونید اون ها رو در ظرف مورد نظرتون بچینید و روشون رو با مقداری پودر پسته تزئین و سپس سرو کنید. نوش جان.
![]()
اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع و عالی دنبال کنید.
مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0