ناهار امروز: فوری و خوشمزه؛ کوکوی اسفناج و سیبزمینی، ناجی شما در روزهای پرمشغله!
مواد لازم برای تهیه کوکوی اسفناج و سیبزمینی به گزارش پارسینه ، برای تهیه این کوکو که برای ۲ تا ۳ نفر کافی است، به مواد زیر نیاز دارید: ۲ عدد سیبزمینی بزرگ (حدوداً ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم) ۲۵۰ گرم اسفناج تازه (بهتر است پس از خرد کردن وزن شود) ۴ عدد تخممرغ ۱ قاشق
مواد لازم برای تهیه کوکوی اسفناج و سیبزمینی
به گزارش پارسینه ، برای تهیه این کوکو که برای ۲ تا ۳ نفر کافی است، به مواد زیر نیاز دارید:
۲ عدد سیبزمینی بزرگ (حدوداً ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم)
۲۵۰ گرم اسفناج تازه (بهتر است پس از خرد کردن وزن شود)
۴ عدد تخممرغ
۱ قاشق چایخوری زردچوبه
۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر (یا بیشتر، بسته به ذائقه)
به میزان لازم نمک و فلفل سیاه
به میزان لازم روغن مایع برای سرخ کردن
مراحل گام به گام تهیه کوکو
دنبال کردن این مراحل ساده، شما را به یک کوکوی بینقص میرساند:
آمادهسازی مواد اولیه
سیبزمینیها را شسته، پوست بگیرید و با استفاده از رنده درشت یا ریز، رنده کنید. (بسته به بافتی که میپسندید).
اسفناجها را شسته و به صورت نسبتاً ریز خرد کنید. نیازی به آب گرفتن سیبزمینی و اسفناج نیست، اما اگر مقدار آب سیبزمینی زیاد بود، کمی آن را فشار دهید.
ترکیب مواد
سیبزمینی رنده شده و اسفناج خرد شده را در یک کاسه بزرگ بریزید.
تخممرغها را به آن اضافه کنید.
افزودن چاشنی
زردچوبه، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را به ترکیب اضافه کنید.
مواد را با قاشق یا همزن دستی خوب هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند و تخممرغها به خورد بقیه مواد بروند.
سرخ کردن
یک ماهیتابه با اندازه مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید و به مقدار کافی روغن بریزید تا کف ماهیتابه را بپوشاند.
صبر کنید تا روغن کاملاً داغ شود.
مخلوط کوکو را یکجا داخل ماهیتابه ریخته و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید.
درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کاملاً بپزد و زیر آن طلایی شود.
برگرداندن کوکو
با استفاده از یک بشقاب یا درب ماهیتابه، کوکو را برگردانید و طرف دیگر آن را نیز به مدت ۵ تا ۷ دقیقه سرخ کنید تا کاملاً پخته و طلایی شود.
نکات تکمیلی برای طعم بهتر
برای ارتقاء طعم کوکوی خود، میتوانید از این پیشنهادات استفاده کنید:
پنیر و سبزیجات معطر: افزودن ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده یا کمی شوید و پیازچه خرد شده، طعم کوکو را بسیار دلپذیرتر میکند.
پیاز داغ (اختیاری): اگر طعم پیاز را دوست دارید، یک پیاز کوچک را رنده و آب آن را گرفته یا به صورت نگینی خرد و کمی تفت دهید و به مواد کوکو اضافه کنید.
سرو و تزئین: این کوکو را میتوانید با نان، ماست و خیار، یا انواع ترشی سرو کنید. تزئین آن با کمی زرشک و خلال پسته ظاهر آن را برای میهمانیها جذابتر خواهد کرد.
مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0